Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nidda

W sukni balowej na ślub? Czy to wypada?

Polecane posty

Gość Nidda

Niedługo szykuje mi się kilka wesel (5). Zastanawiam się czy wypada w dzisiejszych czasach iść na wesele w sukni dość ekstrawaganckiej. Jak wiadomo zazwyczaj kobiety na śluby stroją się w krótkie sukienki. Mnie już się to znudziło, chcę odmiany... Ale czy wypada? Jeszcze pozostaje kwestia panny młodej, jej nie można przyćmić. Proszę o radę i z góry dziękuję. Pozdrawiam.

moja świadkowa była w sukni balowej - według mnie dla świadkowej to ok ale inny gośc musi uważac by nie wyróżniac sie bardziej od panny młodej takie jest moje zdanie ale nie musi byc krótka kieca dlaczego?? u mnie były same długie, ale co innego długa suknia a co innego szeroka - że przez drzwi ciężko przejść

Gość Nidda
Oczywiście nie chcę niezręcznych sytuacji, ale nie chce też wesel bagatelizować. Wszystkie kobiety w długich? Osobiście nie widziałam takich widoków na ostatnich weselach;). Szczęściara. Chcę po prostu wyglądać i czuć się bajecznie.

Jasne,że wypada...zabawne są te teksty ,,aby nie przyćmic panny młodej'' twoja sprawa jak się ubierzesz,a że będziesz wyglądać lepiej (zawsze balowa sukienka się bardziej rzuca w oczy)to cóż:) BYwa:) Mnie by to nie martwiło:)