Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vrfevhthhhh

jak się ubieracie na impreze, żeby wyglądać dziewczęco i seksownie?

Polecane posty

Gość vrfevhthhhh

ja mam kilka fajnych kobiecych bluzek, do tego obcisłe spodnie i szpilki...ale przecież ciągle nie będę chodzić w tym samym! doradźcie mi coś, w co się ubrać, żeby na następnej imprezie mojemu byłemu opadła kopara jak mnie zobaczy..!! jak Wy się ubieracie, żeby zrobić wrażenie?? :) proszę o poważne odpowiedzi.

Gość dziewczęco i seksownie
Trampki z biedronki, dwa kucyki, lizak chupa chups, i rozowa kokardka.

Gość dobre dobre_
dziewczęco jak sam skurwysyn :D

Gość vrfevhthhhh
macie jakieś sensowne pomysły na tą pogodę??? czy myślicie, że mogę założyć taką tunike/sukienke przed kolano (fioletowo-szarą) i do tego długie buty na obcasie??? czy nie zamarzne w tym w klubie??? proszę o radę!! bo chcę, żeby on pożałował, że pomyślał o innej..help! :)

Gość wiesz co pokrako
Jak chcesz komus zrobic na zlosc to naj lepiej ubierz sie w worek po ziemniakach.

Gość mi sie wydajeeeeeeee
no w klubie to raczej nie zamarzniesz bo wk lubach jest cieplo:o chyba nie chodzisz naimprezy:o ewentualnie mozesz zamarznac w drodze do klubu

Gość vrfevhthhhh
żeby zobaczył co stracił, jak zajebiście mogę wyglądać, bo ja go nadal kocham... doradźcie mi coś, prosze... :)

Gość im krótszą miniówę
ubierzesz tym bardziej szlag go trafi, to przeciez oczywistre

Gość vrfevhthhhh
ale myślcie, że mogę się tak ubrać, gdy jest tak zimno??? chce mu "dowalić", żeby do mnie wrócił, ale nie mogę też wyglądać jak idiotka, gdy wszyscy będą wyglądali jak na zime. znacie jakiś fajny klub w warszawie, gdzie się można fajnie ubrać, ale też klimatyczny, żeby można było porozmawiać?? proszę...i dziękuję za wszystkie sensowne odpowiedzi :)

Gość aejhuahw
heh nie słuchaj pasztetów - wiesz musisz ubrać się sexi ale nie desperacko - jak wywalisz na wierzch całe cycki prawie i pokażesz niemal tyłek to pomyśli żeś desperatka i że robisz to specjalnie - zakładam że fajna z ciebie laska więc tak- perfekcyjny makijaż, duże kolczyki żeby ładnie się świeciły w ciemności - fajny efekt dają- włosy zrób tak aby było ich więcej niż normalnie- nie że jakies afro czy coś ale można jes niedbale fajnie upiąć albo lekko natapirować - wiesz...burza pięknych włosów, co do stroju to jak długie kozaki za kolano(mam nadzieję że nie białe) to z resztą proponuję uważać aby nie przegiąć - kiecka może być ale żeby nie była zbyt mocno wydekoltowana, najlepiej jak by była krótka aby było widac kozaki ale zabudowana u gory np. krótki rękawek czy coś- w klubie zimno bnie będzie na bank tam zawsze jest gorąco a do klubu i z klubu weź taxi i po problemie - nie zmarzniesz na bank - pozdro

Gość vrfevhthhhh
dzięęęęki Kochana za odpowiedź :) pomogłaś mi naprawdę. :) btw. jak kozaki to tylko czarne :) pozdrawiam!

Gość gość
Tutaj masz fajne stroje lasek www.wpadkowo.pl