Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morelka22

dzidzius

Polecane posty

ile miesiecy stara sie o dzidziusia kazda para czy jest jakas srednia?bo ja juz sie staram 6 miesiecy i dalej nic;(

Gość czerstwy Czesiu
chetnie ci pomoge:classic_cool:

Gość gfgfdgfgd
Ile ty masz lat, że używasz słowa "dzidziuś"?

radzę się zrelaksować a nie stresować i nie myśleć tak o tym uporczywie bo wtedy na siłę nic nie wychodzi radzę dać sobie trochę odetchnąć na miesiąc czy dwa a to dopiero będzie niespodzianka

Ale wlasnie z tym mam problem,bo za kazdym razem jak sie nie udaje to sie coraz bardziej denerwuje i mysle o tym caly czas

Ale wlasnie z tym mam problem,bo za kazdym razem jak sie nie udaje to sie coraz bardziej denerwuje i mysle o tym caly czas

myślę że w tym właśnie problem za dużo nerwów a ma być miło i romantycznie radzę dać sobie jednak na luz mimo wszystko na pewno się uda :)

Gość mysle ze to zalezy od
ludzi...my z mężem zmajstrowalismy małą podczas miesiaca miodowego:...i był to nasz pierwszy raz bez zabezpieczenia i JEDYNY...( zawsze sie jednak uważało )...tak jakos nas naszło i ...3 tygodnie później 2 testy wykazały dwie krechy:P...pamietam wiec tę noc a teraz moja mała śpi a ja jestem wyjebana bo mnie tak wymęczyła ehh..:) ma pół roczku ponad:)..powodzenia zycze...niektorzy potrzebuja wiecej czasu:)

no wlasnie nie ktorym sie udaje od razu a niektorzy musza sie dluzej starac,albo wogole nie moga nawet takiej mysli nie dopuszczam tylko sie starac

Myśl pozytywnie, postaraj się zrelaksować i nie myśleć tak cały czas o tym. Dopiero jak minie rok i dalej nic ze starań nie będzie, to skonsultujesz się z lekarzem. Jeżeli Cię to w jakiś sposób uspokoi, to może zrób sobie badanie poziomu prolaktyny, bo często ten hormon płata nam psikusa i często jest to spowodowane stresem. To jest badanie krwi, kosztuje ok. 20 zł.