Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klenofyna

poczatkujaca z kart klasycznych powroze

Polecane posty

Witam dzis 2 raz ponownie :) jestem poczatkujaca z kart klasycznych , nie mam duzego doswiadczenia , ale staram sie jak najlepiej interpretowac ,odpowiem na jedno konkretne pytanie :) oraz prosze napisac imie, pytanie dotyczace partnera rowniez jego :) daty sa nie potrzebne PROSZE O ZACHOWANIE ZIMNEJ GLOWY z racji ze nie posiadam duzego doswiadczenia NIE STAWIAM KART OSOBOM PONIEZEJ 16 roku zycia ZAPRASZAM :)

Gość huhuhuhu
Justyna,29.11.1987- zycie zawodowe i uczuciowe. Prosze:)

Gość nbnnbnbnnbnb
czy on się do mnie jutro odezwie? Magda

anuluje pytania tych 3 osob prosze napisac jedno pytanie i kokretne , jesli chodzi o partera rowniez jego :)

Gość martynkaa200919999
marta u marcin.finanse i sprawy uczuciowe?jak sie nam uloza?

Gość aatiaa
patrycja czy dostanę sie do mojej wymarzonej szkoły?

Gość huhuhuhu
Justyna- kiedy odnajde swoja milosc, dzieci dom- kiedy? Czy bede w ogole szczesliwa?

Gość ksiezniczka wlasnej bajki
Monika i Mateusz-czy będziemy ze sobą szczęśliwi??

Gość martynkaa200919999
Marta i marcin.Jak uloza sie nam sprawy uczuciowe i finasowe? Prosze o wrozbe.Dziekuje.

Gość Magda i Łukasz
Czy bedziemy zawsze ze sobą? Bardzo dziękuję

Gość yyyyyyyyyyyyyy
milena czy nasze drogi jeszcze sie zejdą, tęsknię za nim a on? czuje jeszcze coś do mnie

Quicksand ewelina partnera brak, ale moze wyszukasz jakiegos w kartach Eweilina wg ukladu wyszlo mi ze mialas kogos , mezczyzna aleon sie zwiazal z inna kobieta , chyba zdrada grala role :( zerwanie z nim stosunkow oraz kontaktu :( kolo ciebie wyszlo ze bardzo ucierpialas , do teraz jestes pobloowana co do towarzystwa , chyba raczej czesto nie wychodzisz pojawi sie ktos w twoim zyciu , mysle ze to czas za ok pol roku osoba chyba ci znana jest to mlody mlodzieniec, o jasnych wlosach :) kolo niego szczescie :) pozdrawiam :)

Gość pauuulina
paulina 1988 i tomasz 1978 czy on jest mi przeznaczony?

Gość Jagna z bagna
Agnieszka, samotna, po trzydziestce. Chciałabym wiedzieć czy kiedyś się znajdzie taki co mnie pokocha i ja go pokocham?

Gość shariiii
anna 16.02.1986 jak się potoczy moja kariera zawodowa

Gość magda bartek
czy będziemy razem? Jakie są jego intencje?

klenofyna----> załapałam sie do pierwszej 10:)] więc mam nadzieje ze mi powrozysz:) moje pytanie jest bardzo proste ale zalezy mi na odpowiedzi z gory dziekuje

aatiaa patrycja czy dostanę sie do mojej wymarzonej szkoły? Patrcja na uklad twojej wymarzonej szkoly wyszlo ze wspolny mial by wyjazd z domu na dlugo ta szkola miescila by sie z dala od twojego miejsca zamieszkania tutaj karty sa nie jasne tak jak by ci cos stanelo na drodze moze czyjas choroba :(

huhuhuhu Justyna- kiedy odnajde swoja milosc, dzieci dom- kiedy? Czy bede w ogole szczesliwa? Justyna jest to ogolne pytanie wiec i ogolna wrozba :) tu wyszlo raczej co do przeszlosci ze mialas problemy klotnie itd z przyjacielem /przyjaciolka z bliska ci osobom , tu ukazuje sie osamotnienie dotyczace przyjaciol /towarzystwa wiesz ty wygladasz tak jak bys sie poblokowala emocjonalnie oraz co do wychodnych , mialas chyba juz wiele mozliwosci ale ich nie wykorzystalas choc tu w kartach wychdzi ze otrzymalas dwuznaczna propozycje ale to nie dla ciebie bylo , moze jakis ex sie odezwal :) szczescie i zmiany kolo ciebie wychodza ,oraz nowy zwiazek duzo karty nie mowia poniewaz znowu wyzsla blokada z komunikacja wiec radze odczekac , szczesliwe zmiany ktore wniosa sloneczne dni w twoje zycie :) mozliwe ze za okolo 3 miesiace :) pozdrawiam :)

ksiezniczka wlasnej bajki Monika i Mateusz-czy będziemy ze sobą szczęśliwi?? Wiesz kochana , jesli jest dobrze miedzy sobia czyli w ziwazku to nie radze sie pytac :) wg ukladu wychodzi ze Mateusz bardzo jest skupiony na pracy zawodowej , duzo mysli o przyszlosci i zawodzie troche taki zamkniety w sobie jest , dobrze wyksztalcony , o ciemnych wlosach ? tu wyszla milosc i dom , czyli miedzy wami jak najlepiej :) ale moze jakis wyjazd ? wiesz tu wychodzi ze on jest pewna siebie osoba i bedzie chcial zbudowac wlasna firme byc niezalezy :) kolo niego bogactwo , dobro materialne :) on mozliwe ze kiedys cierpial na chorobe wszystko dobrze ,tylko duzo sie na zawodzie bedzei skupial :) pozdrawiam

Gość huhuhuhu
zgadza sie wszystko. Moge jeszcze jeszcze jedno pytanie? Jak bedzie wygladalo moje zycie zawodowe?

Gość KLENOFYNA BARDZO PROSZE
PAULINA 1988 TOMASZ 1978 CZY ON JEST MI PRZEZNACZONY? (OSTATNIO BARDZO SIĘ KŁÓCIMY)

klenofyna----> bardzo bardzo dziekuje za wrozbe:) chcialam wiedziec czy bedziemy juz zawsze razem, czy bedziemy szczesliwi, troche sie pospieszylam z pytaniem:) z ta praca zawodowa to racja:) dazy do sukcesow zawodowych:) i jest pewny siebie:) ale jest blondynem:p z choroba tez racja, choruje na nadcisnienie tetnicze szkoda ze nie napisalas jaka ja jestem:p ale i tak bardzo dziekuje!!!