Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klenofyna

poczatkujaca z kart klasycznych powroze

Polecane posty

Gość ale wy jestescie obludni
Anka Pawel a z czego ci miala powrozyc gdzie pytanie ?:O inni cie nie obchodza -naucz sie czytac pozniej pros o wrozbe :O kaleki nie przeczytaja a pozniej bluzgaja :O

Gość Anna 26
nie bądz psia, powiedz co z nami będzie , czy mamy szansę?

Gość Anka i Paweł
jak piszę imie chłopaka to chyba oczywiste że nie chodzi o karierę tylko co z nami będzie:O

Gość do obłudnej
kaleki nie przeczytaja a pozniej bluzgaja --->>> kaleka to ty albo twoja stara, wypraszam sobie poza tym to jedyną osobą która bluzga jesteś ty żegnam

Gość gffgfgfddf
Ja też zostałam pominięta :(

Gość 22211
wrózko gdzie się zmyłaś?

Gość klnofyna
ale nie rozumiem waszej zlosci :) napisalam by podac konkretne imie :) np Anka i Pawel nie gniewaj sie , ale mogas napisac co z wami dalej bedzie , moglo to ozn ze np jest on z kims innym a ty chcesz dla siebie i jak to bedzie jest wiele mozliwosci :) jesli ktos np nie podal imienia (daty sa dla mnie nie wazne ) to pominelam :) ja robie to w wolnym czasie , mam swoje obowiazki rowniez domowe jak i zawodowe wiec nie siedze po pare godz , teraz mam urlop wiec wykorzystam z pojawieniem sie czesciej na kafeteri by i siebie podszkolic, bo doswiadczenia nie mam :) wiec do kolejnego razu :) pozdrawiam klnofyna:)

post wyzej byl moj , nie wiem czemu nie z czarnego , nie zauwazylam :( wrozko czemu sie zmylas - ja sie nie zmylam tylko , napisalam 10 osobom , i koniec :) stawianie kart bywa rowniez wyczerpujace

Gość Anka i Paweł
a no sory za nie ścisłaść ale pamiętaj o nas następnym razem jak pojawisz sie na kafe, pozdrawiam:)

i tak od siebie chcialam cos napisac jesli w ziwazku wszystko jest wporzadku to nie pytajcie sie wrozek o zwiazek , poniewaz karty moga wyjsc nie ladne ,a pozniej jest zalamanie , przemyslcie sobie te sprawe :) jesli wszystko jest dobrze i gra to zostawcie to w swoich rekach i losowi :) lepiej nie kuscic a czasami im mniej wiemy tym lepiej :)

Gość Anka i Paweł
to może jak masz czas to rozłóż jeszcze nam karty, proszę

Gość magda bartek
Byłam 11, to jest właśnie moje szczęście. A bardzo chciałam, bo to, co pisałaś było bardzo naturalne, nei robiło wrażenia interpretacji na siłę. Pierwszy raz poprosiłam o wróżbę na kafe, więc może uda się następnym razem, mam nadzieję, że jeszcze Cię tu spotkam.

Gość
ech, jak zwykle znów się nie załapałam, ja to zawsze mam we wszystkim pecha... :(:(:(