Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze pomożcie miiiiiiiii

POMÓŻCIE MI JAKIE TRZEBA DOKUMENTY............

Polecane posty

Możecie mi napisać (ale jeśli jesteście pewni :P) jakie dokumenty trzeba przynieśc do pracy przed podpisanie umowy? Dostałam pracę i powiedziała mi koleżanka, że na jutro przynieśc mam coś tam:P nie dosłyszałam co gadała, wiedziałam, że i tak na necie poszukam, ale nie znalazłam nic pewnego więc wole Was zapytać:P Jeśli chodzi o ubezpieczenie to jesli ostatnio byłam na uczelni ubezpieczona, a teraz nie jestem to rozumiem, że wraz z 1 dniem pracy dostanę ubezpieczenie z pracy tak? Możecie mi napisać czy dostanę jakiś dokument "do ręki" potwiedzajacy to, że jestem ubezpieczona? Czy to tylko jest takie "wirtualne", że jstem ubezpieczona bo mam pracę? aha, i pewnie będę musiała zamieść coś co potwierdza moją edukację, więc co to ma być, ksero dyplomu czy co? prosze pomóżcie:)

Dyplom (xero sobie zrobią), dowód osobisty i to wszystko (jeśli pracowałaś gdzieś wcześniej, to świadectwo pracy ostatnie). Poświadczenia ubezpieczenia nie dostaniesz od razu jeśli to Twoja pierwsza praca ponieważ nie posiadasz jeszcze książeczki ubezpieczeniowej (jeśli posiadasz, to zabierz obowiązkowo). Tera poka fote :classic_cool:

numer konta jak CI mają przesłać kasę i standardowo kubeczek, herbatę, kawę i po jakim czasie wkupne jakieś ciasto jeżeli tam gdzie pracujesz jest kilku pracowników :)

to jak z tym ubezpieceniem? nie dostane od razu to niby kiedy? i skąd będę potem miała książeczkę ubezpieczeniową?:P sorry że tak wypytuje. ale ja nic nie wiem:P