Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justa82

Jakie ubezpieczenie przy umowie na stałe?

Polecane posty

Gość Justa82

Macie jakies ubezpieczenie mając umowę o pracę na stałe? Jakie jest wymagane przy tego typu umowie?

Gość Ups...........................
Ubezpieczenie grupowe -PZU, 45zł/m-c.

Gość ubezpieczenia
a o co ci chodzi dokładniej? ZUS ?

Gość jolalojalna
Do Ups... i co w tym pakiecie za 45zł?Jaki zakres świadczeń?

Gość Justa82
ups.. jakie są warunki, korzyści z takiego ubezpieczenia? czy w każdej chcwili można zrezygnować i wybrać wpłacone pieniądze? Czy rośnie % ? Macie może strone www o takowym ubezpieczeniu, potrzebuje informacji

To jest zwykłe ubezpieczenie grupowe w zakładzie, korzyści? Chyba tylko takie że samemu nie trzeba biegać do PZU i opłacać tylko robi to za Ciebie zakład ale w razie np. śmierci kogoś z rodziny wypłacają tylko 1600zł jeżeli ubezpieczona byłabyś indywidualnie wypłaty są wyższe.

Gość Justa82
ale w indywidualnym chodzi o korzyść dla rodziny w razie śmierci ja np w razie jakiegoś wypadku nic nie skorzystam?

To jest ubezpieczenie Twojego zdrowia i życia i na pewno w razie wypadku jest odszkodowanie tylko nie wiem jakie finansowo ja nie korzystałam.

Gość Justa82
Upsss ... myslisz, że się opłaca je wziąć?

Nie wiem jak jest w innych firmach ubezpieczeniowych, ale byłam świadkiem jak facet chciał wypłatę odszkodowania po wypadku, jak go ta kobieta zaczęła wypytywać u ilu lekarzy już był i zaczęła pouczać ilu lekarzy i komisji musi jeszcze przejść to naprawdę trzeba być silnym i zdrowym aby to przejść. - PZU

Nie chcę Ci nic radzić bo nie wiem, 15 lat temu poszłam do pracy, zakład mnie ubezpieczył i tak to zostało. Tylko nie zgodziłam się na ubezpieczenie szpitalne ( 9zł.)

Gość anastazja pikolaska
Dla mnie takie ubezpieczenie jest nic nie warte. Ja się sam ubezpieczam. Płace 120 zl miesięczeni i mam pewność że w razie jakby się mi coś stało to moja rodzina jest w jakiś sposób zabezpieczona. Polecam się ubezpieczać. Dodatkowo zobaczcie sobie ceny róznych ubezpiecze na porównywarcie usług www.IZI.pl porownacie tam ceny ubezpieczen i innych usług.