Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takmismutnoimamwyrzutysumienia

Wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość takmismutnoimamwyrzutysumienia

W sumie nie wiem na jakie forum powinnam się zgłosić, toteż przepraszam, ale potrzebuję czyjeś rady :( Wczoraj przygarnęłam do domu małego kotka. Wszystko było ok, spał ze mną itd. Dzisiaj rano, kiedy tata dowiedział się że trzymam w domu kotka (a mieszkamy na wsi i mamy dwa psy które sa na dworze) wkurzył się i kazał dać kotka na dwór ;( Chcąc nie chcąc z ciężkim sercem zaniosłam go tam. I mam straszne wyrzuty sumienia. Kotek ma trzy miesiące, nie jest strasznie malutki, wiem, że sobie poradzi. Jest w altance, ma ciepłe posłanie, jedzonko i na pewno nie zmarznie ani nie zmoknie, ani nie zgłodnieje... Ale mam wyrzuty sumienia bo wzięłam go do domu i dałam mu szanse na kochający ciepły domek. Może nie ma tak źle, bo inne koty mają się gorzej, ale mimo wszystko mam wyrzuty sumienia...

Gość a więc no cóż
myślę że kotek sobie poradzi, nie wyrzuciłaś go na ulicę tylko dałaś mu dom, bo to nawet nie buda. Więc nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia. Zapewniłaś mu i tak dobrą passę.

Gość buahahahahahahasag
buahahahahahahaha jakie problemy :D

Gość idz doi psychoterapeuty
idz do psychoterappeuty

Gość kotolub
masz wrażliwe serduszko i dobra z Ciebie osóbka nie słuchaj prostaków co się z Ciebie naśmiewają odwiedzaj często kotka i dbaj o niego nic mu nie będzie :)

Gość a weź tatusia
wywal na dwór.

Gość o shit 123
No to troche cie rozumie to znaczy domyslam sie co czujesz ale glowa do gory jak to ktos napisal kotu nic nie bedzie tylko dbaj o niego. to normalne ze na wsiach koty mieszkaja na dworze:)