Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Chcę się tylko wyżalić...

Polecane posty

Poznaliśmy się przez internet. Najpierw trochę gadaliśmy na gg, potem się umówiliśmy. Było całkiem fajnie. Na drugi dzień napisał. Potem tak trochę gadaliśmy jeszcze, chociaż miałam wrażenie, że to ja częściej się odzywam... Ale nigdy mnie nie zbywał, sam zaproponował kolejne spotkanie. Na drugim spotkaniu spędziliśmy trochę czasu sami, potem poznałam jego znajomych. On zasugerował, że chciałby poznać moich. A teraz znowu się nie odzywa... Ani smsa, ani gg, ani telefonu... No i weź tu wybadaj, o co mu chodzi... Nie potrzebuję rad, chciałam się wyżalić tylko, że z tymi facetami to zawsze tak samo... Jak ktoś coś zechce powiedzieć, to oczywiście przeczytam. Dzięki, jeśli ktoś doszedł do końca.

Ale właśnie ciężko go olać, bo w końcu wygląda na to, że poznała, kogoś normalnego, z kim mogłoby wyjść coś fajnego... Ale nie chcę się narzucać. Tylko mi smutno trochę... :(

Ku*wa, jakiegoś doła znowu podłapałam... Co ja do cholery robię źle, że z nikim sensownym nie mogę sobie życia ułożyć...

Gość pogubiony
uwierz w przeznaczenie a bedzie dobrze zobaczysz!!!!!!

Rozwiń swoją wypowiedź...

Spiep*zaj przygłupie...

Gość dla jarunia
Jarek pierdalek barbicipicipalek barbi barba barbici pi cipa.

Gość Paulina ze stumilowego lasu
Kochana, miałam to samo. Ta znajomość się rozpadła. Rozpadła się chyba dlatego, że nie powiedziałam mu, że chciałabym "coś stworzyć". On mi też nie. Nie widziałam, że on chce, sądziłam, że będę idiotką jeśli mu wyjadę z tekstem "Co jest między nami?'. Dziś myślę, że mogłam się go o to zapytać, o jego uczucia. Zapytaj. Powiedz mu to co nam tutaj. Pozdrawiam.

Gość zumii
jesu jakbym o sobiesprzed 4 lat czytala........... moj ówczesny KOLEGA z gg tez poznal moich znajomych i przestal sie odzywac amialo byc tak pieknie.............rok po tej przykrej historii dowiedzialam sie, ze moja kolezanka powiedziala mu w wc ze ja szukam powaznego stalego faceta i on sie po prostu wystraszyl............moze u ciebi etez tak bylo? a jesli nie to olac barana:)