Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama prawda _ 23

brakuje mi faceta

Polecane posty

Nie no przewalone masz... a ja mam plusa u Agentki ^^ Tak Btw - Agentka przypominasz mi pewna bardzo pozytywna postac.

Gość 212sexy
Noo najwyraźniej. Tylko, że ja nie mam u Ciebie szans, bo jestem pasztetem... ;pp

poczekaj aż się zestarzeję - podobno po 60-tce facet zaczyna doceniać inne cechy kobiety a nie tylko urodę i figurę :classic_cool:

Gość 212sexy
A to ile masz lat, bo nie wiem czy będę musiała długo czekać? ;p

Gość 212sexy
DOBRANOC MISIE PYSIE. :)

Gość ej ludzie
ale ten jarek to wieśniak :D LOOOOL ej ty Jareczku, od razu widać ześ sam gruby i nie masz powodzenia a jad wylewasz na forum internetowym bo nie masz przyjaciół. szczerze zal mi takich nieudaczników jak ty, ale Nitsche juz dawno podzielil ludzi na nadludzi i na jednostki slabe czyli takie jak ty. Ciesz sie wiec pasztecie (twoje slownictwo) ze moglam cie uswiadomic na dobranoc taka wspaniala wypowiedza :) bedziesz teraz myslal cala noc nad tym:) P.S. wylaczam wlasnie laptopa wiec daruj sobie jakies " plytkie odpowiedzi" o ile twoje odzywki mozna tak nazwac :D

Sory Jarku, ale Twoje zdanie takze mam w dupie :) Rodzice nauczyli mnie, ze kobietom trzeba prawic komplementy ale widze ze jedynym prawiczkiem tutaj jestes chyba Ty. I prosze zbastuj juz z obrazaniem ludzi bo pokazuje tylko z jakiego marginesu spolecznego sie wyrwales.

widzisz szejkusiu, rodzice nieudaczników uczą czasami dziwnych rzeczy, może nauczyli Cię też, jak czyścić buty pracodawcy i jak poprawnie wchodzić w tyłek bez wazelinki? :) przerabiałem w swoim życiu tony takich bawidamków :)

po prostu uwielbiam, gdy zbulwersowane tłuścioszki piszą mi anonimowe, pomarańczowe "riposty", jakże łatwo zmusić sukę do szczekania :D

ja ze swoim życiem problemów nie mam, leszczyku internetowy, za to ty powinieneś spytać się jeszcze rodziców, co zrobić by owe komplementy nie były śmieszne dla kobiet i dla otoczenia :D

Leszczem internetowym to akurat jestes Ty. Chcesz tylko wszystkim dojebac bo sam jestes codziennie zapinany przez kolegow. Co do komplementow - nie kierowalem ich do Ciebie wiec nie powinienes mowic ich chyba oceniac :) Rozumiem, ze ciagle plucie jadem bazuje na Twoich jakze ogromnych zyciowych sukcesach. Nic tylko pozazdroscic.

leszczykiem jesteś tylko i wyłącznie Ty, frajerze :) rozsmarowujesz dzielnie wazelinkę jak mamusia kazała bo w realu olewa CIę nawet ekspedientka w mięsnym, kozaczku internetowy ;) prawie mi Cię szkoda, wątły prawiczku :D

Nie narzekam na swoje zycie. I nie widze potrzeby dowalenia kazdemu kto sie nawinie. "Nie buduje szczescia na nieszczesciu innych" Zamieniles sie hierarchia wartosci z dupa chyba. I prosze Cie, skoncz temat o rodzicach bo to ze Ciebie nikt nie nauczyl szacunku do innego czlowieka jest przykre i bynajmniej nie jest powodem do chwalenia sie. Prawdziwy pies suce odwarknie:)

Gość jedno pytanie jarek
dlaczego musisz sie zawsze poklocic z kazdym facetem na kafe? :D

Gość heya
Jarek śmierdzisz kałem Ty gównolicy pedale niedowarościowany...

leszczyk wciąż się produkuje, tak bardzo chce być zauważony na forum, sooo saaad :D pomarańczu, od kiedy ta pizdeczka jest facetem? z facetami na kafe żyję w zgodzie, poniewieram tylko takie życiowe pipy, ciepłe kluski w stylu kabla usb czy widzianego powyżej szejka czy jak mu tam ;)

Gość brrryyyy
Facet daj se siana chłopie,nie masz gdzie sie panoszyc,tylko na forum???? ....żenujące :(

Heheh... nie potrzebuje byc zauwazonym :) Cieple kluski ? no tyjestes prawdziwy rambo. Lubisz bic kobiety ?

Gość kissssssek
dupa dupa dupa i jeszcze raz dupa... spotakjcie sie w realu i dajcie se po ryju i bedzie git :)

Nie tyle klotnia co wymiana zdan i pogladow. Nie winie Cie Jarku za te poglady.. po prostu nie moge zniesc tego jak traktujesz innych ludzi :)