Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasha20090909

oooooooooooooooo

Polecane posty

Gość Natasha20090909

Czesc jestem rok po porodzie ... Na brzuchu została mi wielka zwisająca opona i wiele rozstępów wygląda to okropnie i dalej wygladam jakbym była w 3 miesiacu ciązy :( Czy jest tutaj ktos kto ma tez cos podobnego ? albo miał ? wiecie jak sobie z tym poradzic ? Myslalam rowniez o operacji ( wyciecie zbednej skory i jakos ja naciagnac :) tylko czy dalej bedzie widac rozstepy ? czy wykonuja cos takiego w polsce ? to jest rozciagnieta skora ( bez tłuszczu ) normalnie tragedia :(

Hmm, wydaje mi się, że jest to spowodowane tym, że nie zadbałaś o elastyczność skóry na brzuchu na długo przez ciążą. No ale to już nie wróci. Może wybierz się do kosmetyczki i zasięgnij porady, jakieś kremy, masaże? Moim zdaniem decydowanie się na operacje to bardzo radykalny i ryzykowny krok.

Gość Natasha20090909
uwierz mi ze jest to obrzydliwe :( nie ma mowy o wyjsciu na plaze :( w ciazy uzwywałam wszystkich kosmetykow od zwyklych oliwek po te kremy co byly bardzo drogie . ) Stało sie tak dlatego ze zawsze bylam bardzo chuda a w ciazy przytyłam 40kg

widze, ze gro polubilo słówko " zdecydowanie " :P a co do Twego stanu autorko, to mialam kiedys taka kumpelkę, co miala taki sam problem co Ty i udala i sie do dietyka - ten zasugerowal jej dietę uelastyczniającą cale cialo no i zgubila parę kilo :D tylko teraz Ci nie powiem jaka to byla dokladnie dieta, bo pamiec zawodzi :/ tez poradzilabym Ci kosmetyczke, albo an netku poszukaj jakis zabiegów, by nie przeplacac - bo np okazaloby sie ze takie same kuracje mozna wlasanorecznie przygotowac :D

Gość Natasha20090909
juz probowałam wszedzie pisza o cwiczeniach to sie skora wciągnie albo jakies ultra dzwieki ale w to ie wierze :( a o rostepach to kremy ... ale mi jeszcze zaden nie pomogl . Ja juz schudłam po ciazy ... Tylko ta skora na brzuchu została :( juz nie mam siły czekac tak długo na efekty :(

Moja kuzynka nie miała tego problemu, mimo iż sporo przytyła w ciąży, bo miała bardzo mocne mięśnie brzucha i po ciąży bardzo szybko wrócił do stanu wcześniejszego. Kosmetyki ani dieta raczej sprawy nie załatwią, głównie pewnie ćwiczenia.

Gość Natasha20090909
:( jak ja moge znlaezc ? ( brzydula30) Kurde nienawidze cwiczen cwicze 3 dni potem mam zakwasy i tak mnie wsyzstko boli ze sie nie moge ruszac :( przestaje cwiczyc :( potemnie wracam do cwiczen bo znou nie chce miec zakwasow :(

Gość Natasha20090909
*nie wracam

Gość Natasha20090909
dla mnie to ważne bo chce wrócić do tańczenia na rurze . dziękuje za wszystkie dobre rady