Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julia without Romeo

Powiem wam jak to jest z kafeterią, a bynajmniej jak to wyglądało u mnie

Polecane posty

Na początku kiedy nie wiedziałam ze ten portal istnieje jak go odkryłam byłam zwyczajnie zaskoczona.Ilością osób która się tu udziela, liczbą wypowiedzi itd. Tematami które się tu pojawiają nigdy bym nie pomyślała ze ludzie maja takie problemy. Oczywiście nie wiedziałam nic o prowokacjach podszywach itd. Od czasu do czasu zaglądałam by wyszukać jakiś problem zwykle w tych już założonych tematach. Zakładanie tematów przyszło później. Wypowiadałam sie od czasu do czasu by pomóc ludziom jeśli znałam się na danym temacie. Wszystkie tematy brałam na serio. Potem przyszedł okres gdy strasznie interesowali mnie ludzie o czarnych nikach ci Znani:) Przerwa, ladaco, a mi kabel usb, swojego czasu często gościła tu pśp. Więc założyłam czarnego nicka. Jeden facet nawet uwierzył ze mam to 20 lat i chce sie z nim spotkać w Kazimierzu wtedy byłam chyba deszczowa...Przepraszam pana :) podszywacza zresztą :) Potem byłam chyba cookie 18 i udawałam jak to nie znam sie na wolontariacie był taki temat o krzywdach psów a ja napisałam ze nie rusza mnie to i że jestem czuła tylko na krzywdę ludzi. Oj działo się zjeździli mnie z góry do dołu. aż musiałam zmienić nick. Byłam jeszcze herbatniczkiem 18. To były czasy gdy chętnie zaglądałam na kafeterie, zawsze się coś działo. Można sie było pośmiać, poczytać o życiu. Pamiętam ze nawet w Wielkanoc byłam z wami. Swojego czasu pisałam ostro z hinatką o picu, brzydulą :) Fajne babki. Później byłam Julią bez Romea i zostałam ją do dziś. Choć chyba jej tematy i posty najmniej przypominają moją osobę. Więcej było w nich zmyślania niż prawdy. Nie wiem co sie tu zmieniło ale nie zaglądam tu już tak często. To miejsce utraciło dla mnie swoja magie. Tematy są nudne. A większość to prowokacje. Pewnie to przez to lepiej sie coś czyta kiedy się wie że za tym problemem stoi konkretny człowiek. A nie ktoś kto lubi robić ludzi w balona. Że nie wspomnę o projektach nie wiadomo na wet kto jest kto. Tak kiedyś to były czasy...

Gość nie czytalam
nie czytalam Twojego wywodu ale jedno wiem, slowo bynajmniej tu nie pasuje sprawdz dziecko co oznacza, a potem uzywaj

właśnie o czymś takim mowie wszędzie jest pełno nawiedzonych pan\panów którzy obrali sobie za cel szerzyć zasady poprawnej pisowni To naprawdę zniechęca Nie mowie już o przesadnym analfabetyzmie ale drobne błędy czy literówki każdemu mogą się zdarzyć. Nikt nie jest nieomylny

Gość nie czytalam
drobne bledy, literowki ok ale to co zrobilas to juz nie jest "drobny" blad

Gość ja_tylko_czytam
"wtedy byłam chyba deszczowa..." "Potem byłam chyba cookie 18 i udawałam..." "Byłam jeszcze herbatniczkiem 18." "Później byłam Julią bez Romea i zostałam ją do dziś." A na koniec: "Że nie wspomnę o projektach nie wiadomo na wet kto jest kto. Tak kiedyś to były czasy..." Nic dodać nic ująć...

dobrze laska prawi 🖐️ i tak niezła jesteś, ja od roku jestem miałam kilka nicków ale i tak każdy wie że ja to ja. ktos wyzej dobrze napisal - sama chyba masz pretensje ze nie wiadomo kto jest kim a jak ty robisz? a i te bledy to wiesz... bynajmniej to nie przynajmniej :)

pamiętam, pamiętam :) ano, piszę dalej, z tym, że miałam prawie dwumiesięczną przerwę na sierpień i wrzesień. :> trudno mi się rozstać na stałe z kafe..

ja jestem na kafe od prawie 4 lat, na poczatku byla faktycznie bardzo ciekawie. nawet, gdy zdarzaly sie podszywy, to zawsze byly na wysokim poziomie i bylo sie z czego posmiac ;) teraz z zalem stwierdzam, ze kafe zeszlo na psy. pojawily sie jakies dziwne twory jak ladaco, wow wow wow itp. nastala moda na lansowanie jednego zwrotu typu poka cycki :O kiedys byla tu BMI i to bylo znosne i zabawne, teraz, w nadmiarze jest to zenujace:( poziom podszywow tez zmarnial. teraz 90% z nich dotycza anala i kupy :O juz nie zagladam tutaj z taka chcecia jak dawniej ...

napisałam na szybko:O To już nawet nie chodzi o to kto jest kto kiedyś po prostu było tu mnie debili teraz co rusz są jakieś durne tematy i jeszcze gorsze podszytowy. Kiedyś podszywacze byli inteligentni i mieli poczucie smaku teraz napiszą coś chamskiego i uwarzaja to za wielce przezabawne

julia without romeo z tymi podszywami to nie da sie zaprzeczyc :O rzadko kiedy teraz sa fajne, chociaz i takie sie zdarzaja, wiekszosc to kupa anal itp

Gość ja_tylko_czytam
najsłodszym projektem jest teraz przerwa mp90 uwielbiam ją ! :)

Gość bardzo zmartwiona siostra
kafe-swietna strona ale tylko dla ludzi ktorzy wpadaja tu czasami i w miare powaznych-lub takich ktorzy naprawde chca porozmawiac na konkretny temat lub poradzic sie w jakims problemie. psuja ja wulgarne malolaty sfrustrowani agresatorzy i ludzie ktorzy spedzaja tu polowe zycia(jak nie wiecej) tyle

naprawdę szkoda mi tych starych dobrych czasów... Ale świat kręci się dalej i wszystko się zmienia szkoda ze nie zawsze na lepsze... pozdrawiam wszystkich którzy znali mnie i którzy tu jeszcze nie zgłupieli Miki :)

Gość ja_tylko_czytam
dopóki Ci go nie usuną, prawdziwa :)

Gość podszywacz od zawsze
podszyw upadl :o powod brak tematow w ktorych mozna sie podszyc :o :o

tak nowa zawsze tak jest ze najgłupsze tematy maja największe wzięcie. Utworzyły sie jakieś grupki itd. Chętnie bym ja z tobą porozmawiała ale muszę już lecieć. Pozdrawiam serdecznie

Gość BYYNAJMNIEJ
NIE OZNACZA PRZYNAJMNIEJ ludzie błagam!!!!! :o

ak jak ktos napisal nie pasi tu bynajmniej przdaloby sie prznajmniej przynajmniej mnie sie tak wydaje:P bynajmniej nei pasuje tu przynajmniej:D