Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julia without Romeo

Powiem wam jak to jest z kafeterią, a bynajmniej jak to wyglądało u mnie

Polecane posty

Gość podszywacz od zawsze
to daj linki :P tematy typu czy jestem piekna mnie nie bawia

setka pamietasz jak sie pod Ciebie podszywalem :D mialem dostac jakas nagrode, pamietasz? 😭

smierdzi prowokacja :P

pol nocy sie podszywalem a Ty nie pamietasz :o dzisas :P

jeśli moge to i ja sie wtrące;) wydaje mi się że jeszcze pół roku temu jakoś było więcej śmiesznych, ale tych naprawde śmiesznych tematów, nie mogłam oderwac się od kafeterii:) jak to było wcześniej-niewiem bo wcześniej mnie tu nie było.. :p także jestem tu nowa w zasadzie:) bo chyba raczej nikt mojego nicka nie zna.. a jeśli zna to jakoś nie zabardzo darzy sympatią moją osobę, a staram się byc miła i obiektywna:) jestem bardziej obserwatorem choc wypowiadam się czasami:D to tyle, tak wyglada kafeteria z mojego punktu widzenia;)

Gość quelllana
hej gabina drugie mam pytanie-mieszkasz w polsce?

chodzi Wam o słowo "darzy"?? nie możecie normalnie człowieka poprawic tylko w taki sposób zwracac uwagę..:( czasem mam problem z niektórymi słowami;) ale czy wszyscy są idealni:O :)

Gość quelllana
hej gabi!!!!!!wcale cie nie poprawiam!!!!!!!nawet nie zwrocilam uwagi na jakies bledy-tylko zapytalam czy mieszkasz w polsce:):):)

Gość quelllana
poza tym darzy jest poprawnie :)

teraz zgłupiałam:O dobrze napisałam, aż sprawdziłam na necie;) tylko nie moge pisac c z kreseczką (no wiecie o co chodzi) bo mi jakiś skrót wyskakuje;) ej no czepiacie się takich szczegółów??

Gość quelllana
no tak takie sa uroki kafe-zadaje sie normalne pytanie a ktos mysli ze juz sie przyczepia:)ale w sumie nie dziwie sie bo tutaj kazdy sobie tylko przypierdala

ja się nie czepiam, mnie to tylko w chooj razi:O gabina nie masz czasem Daria na imie?? bardzo mi kogoś przypominasz:)

Gość quelllana
sugerowalam sie raczej stylem mieszkania ze zdjecia:)stad pytanie haha a nie za bledy(a raczej ich brak)

błąd jest i to straszny. sryy wyżej topu nie czytałam, wtrąciłam się tylko z tym błędem:)

naprawde przypominam Ci kogoś?? hehe nie nie mam na imię Daria:) a co do stylu mieszkania to podoba Ci się?? fotka robiona u mojego chłopaka w salonie (ja mam skromniej troszke w domku) :) bardzo ładnie i przytulnie sobie zrobili, kominek, fajny wypoczynek:)

nawet nie przypominasz, po prostu wyglądasz identycznie jak moja dawna bardzo odobra koleżanka i nawet to ieszkanie przypominało jej mieszkanie. i do tego jak moasz ok 20 lat to chyba jakieś zaginione bliźniaczki jesteście. naprawdę!:D

o to odpada-tamta była jedynaczką:P ale nadziwić się chlera nie mogę z tym uderzającym podobieństwem!