Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie o tej sukience

co myslicie o tej sukience?

Polecane posty

wiem ze cena kolosalna, ale może jakbym szyła coś w tym stylu, ten fason wyszłoby taniej a jakmyslicie nadaje sie cos takiego na studniowke? czy lepiej cos standardowego, zcyli jakas rozszerzaną sukienke?

To zależy od twojej figury: jeśli masz szczupłe, długie nogi i ogólnie wyglądasz jak ta pani na zdjęciu, to będzie ok. Ale na studniówce dużo się tańczy i taka sukienka może ci się podwijać - moja koleżanka miała taką obcisłą i krótką - kamerzysta ciągle ją kręcił, bo było widać jej majty :D Z drugiej strony myślę, że to twój wybór. Nie wiem ile kosztuje teraz uszycie sukienki, bo ja swoją szyłam 2 lata temu i w dodatku zrobiła mi ją moja kuzynka - wyszło bardzo korzystnie.

raczej jestem szczupła tzn ważę 50kg a mam 168cm wzrostu biust mam C/D w talii 64cm w biodrach 88/89 dokladnie nie pamietam

jakbym szyła to troszke dłuższą tak na pol kolanka conajmniej, albo zeby delikatnie zaslaniala kolana, u mnie moja mama troche sie zna na szyciu

Gość rodzynkaWserniku
Gość kroj fajny chociaz kolor juz
niespecjalnie cena zupelnie nieadekwatna do produktu, szczegolnie, ze ta firma nie jest niczym specjalnym i jakoscia tez sie nie popisuje jesli bedzie do kolan i z nieelastycznego materialu to nie powinna sie specjalnie podwijac a tak jak ta pani to nikt na tym swiecie nie wyglada bo jest az nienaturalnie wydluzona przez nieumiejetne zastosowanie fotoszopa:P

nie mowie ze chce wlasnie ta sukienke, ona służy tutaj wyłącznie jako wzor fasonu.na pewno nie za takie pieniadze. wszedzie widze na tego typu imprezach dziewczyny w satynowych rozszerzanych od pasa sukienkach, z kokardkami w roznych miejscach. chcialabym cos innego niz wszyscy ale zeby tez bylo na czasie wiadomo. no ale jesli mam sie wyglupic zakladajac prosta sukienke... to chyba lepiej jak przeboleje jakis standard co do modelki ze zdjecia, to w ogole mi sie nie podoba jej figura, buzia ładna, ale jakas taka dluga i waska jest

Gość cudowna jest
genialna!!!!!! szkoda ze tak droga :( i wbrew pozorom !!!!-> fason ołowkowy nie wymaga by kobieta miala idealna figure- byle nie byla "kwadratowa" taki faosn swietnie wyszczupla i podkresla kraglosci... Pogrubia sukienka o fasonie trojkata. dopiero do takiej trzeba byc szczupla zeby bioder nie miec jak szafa trzydrzwiowa :)

ciesze sie ze ktos sie ze mna zgadza o to wlasnie chodzi zeby sukienka miała klase a nie pospolity fason