Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exblondi

ON szaleje za blondynkami a ja już tak nie mogę.

Polecane posty

Gość exblondi

Byłam blondynką dla niego ale moje włosy były ostatnio w strasznym stanie ,postanowiłam przyciemnić je na jakiś czas bo dalsze rozjaśnianie chyba by mnie ich pozbawiło. I co , teraz widzę jak mój mężczyzna patrzy na blondynki :( teraz to widzę jak on na nie patrzy i pewnie kręcą go bo w domu już nie ma swej blondi :(

Gość exblondi
dziękuję sillyofme :(

kopnac w dupe takiego, znajdziesz sobie lepszego, co bedzie z toba dla ciebie z nie dla blond wlosow :( glowa do gory 🌻

Gość ahahah
nawet nawet prowo:classic_cool: 4/10🖐️

Gość stoopro
daj spokoj blondynki są chujowe nie ma to jak brunetki...... takie tajemnicze , wyraziste.... mmm to jest to.. tak bylo 30 lat temu ze faceci woleli blondynki teraz brunetki są na topie

Gość nie przejmuj sie nimm
sa faceci ktorzy lubia blondynki a sa faceci ktorzy lubia brunetki a zdarza sie tez tak ze za partnera zyciowego biora sobie odwrotnie niz im sie podobalo i tak rowniez jest z kobietami.. jesli to nie prowo to wspolczuje faceta.. ile on ma lat?? bo jak dziecko sie zachowuje:O

Gość exblondi
może są na topie brunetki ale jak wytłumaczyć to mojemu mężczyźnie :(, on woli blondynki

Gość booooooże jaki typppppppppppp

Gość kobieto masz problem
jesli twoj facet jest brunetem naprzyklad to ty sie tez ogladaj za blondynami, proste! albo rzuc go w cholere a nie pytaj sie na forum co zrobic z takim idiota:O

Gość stoopro
to w takim bądź razie kopnij go w dupe. normalny facet byłby z toba nawet jakbys była łysa. i nie ogladał by sie za innymi tylko kochał by cie taką jaka jestes bez wzgledu na kolor wlosow. moze moja rada wyda ci się szalona ale innego mądrego wyjscia nie widze, tego kwiata jest pol swiata i napewno znajdziesz sobie jeszcze takiego co nie bedzie sie ogladał za innymi tylko dlatego ze maja blond wlosy tylko bedzie wpatrzony w ciebie bez wzgledu na wszytsko....

Gość brunetki i szatynki rządzą
weź w ogole sie nie przejmuj. on widocznie jest jakis płytki. jesli kolor wlosow takie reakcje w nim wzbudza... a poza tym brunetki i szatynki rzadza!!! sa ladne, z klasa, bardziej tajemnicze ,wyraziste i na pewno o wiele mniej jest tandetnych brunetek niz blondynek. jakis czas temu przeczytalam artykul oparty na ankiecie przeprowadzanej wsrod mezczyzn, z ktorego wynika ,ze faceci blondynke chcieliby puknac, natomiast zwiazaac sie na cale zycie chcieliby juz z brunetka. ja od zawsze mam wlosy w kolorze bardzo ciemnego brazu i za nic bym nie zmienila koloru!!! nawet nigdy nie malowalam, bo nie musze,a ludzie sa w szoku jak slysza ze to moje naturalne.trzymaj sie ciemniejszego koloru ;)

Gość exblondi
pewnie on jest płytki jak to zauważyliście ,ale zakochałam się w takim jaki jest