Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzyiiiiiiiiiiiii

J. niemiecki prosze o przetlumaczenie

Polecane posty

Sehr geehrte Damen und Herren, als ich neulich in Zeitungen nach attraktiven Angeboten von intesiven Sprachkursen in Deutsch herumgestöbert habe, ist mir die von Ihrer Fremdsprachenschule veröffentlichte Anzeige aufgefallen. Da die von Ihnen angebotenen Sprachkurse meiner Vorstellung vollkommen entsprechen, möchte ich Näheres darüber erfahren. Ich wäre bereit, in der Sommerzeit an dem Kurs teilzunehmen. Um welche Uhrzeit die Veranstaltung stattfinden sollte, ist mir einerlei. In dieser Hinsicht bin ich anpassungsfähig. Da ich meine Sprachkenntnisse immer noch für unzulänglich halte, würde ich sie gerne auf ein möglichst hohes Niveau bringen. Abschließend möchte ich noch fragen, auf was für eine Geldsumme sich die Kosten des Kurses belaufen. Idealerweise würde ich mich unaussprechlich freuen, wenn Sie mir einen Kostenvoranschlag zukommen lassen könnten. Ich erwarte Ihre baldige Antwort, mit freundlichen Grußen bardzo prosze o przetlumaczenie przynajmniej czesci listu

pomocy :(

Gość ja mogę Ci to
przetłumaczyć elegancko,jeśłi wejdziesz na podaną niżej stronę i umieścisz komentarz.Skąd będę wiedział,żę to właśnie Ty? Po Twoim nicku-użyj nicku 'tłumacz' Dzięki.Zaraz Ci przetłumaczę,jak tylko zobaczę Twój komentarz na http://twojatajemnica.orangespace.pl Zareklamuj się na mojej stronie całkowicie za darmo (także linki i programy partnerskie!!!),a dodatkowo zarób 300zł!!! Nie wierzysz?! Uwierzysz,jak wejdziesz na http://twojatajemnica.orangespace.pl Wszystkie szczegóły na stronie.Zachęcam,nic nie stracisz,możesz tylko zyskać i to dużo!!!

wal sie

Gość ttttttttttrr
Panie i Panowie, Jak ostatnio grzebała w prasie codziennej na atrakcyjne oferty intesive kurs języka niemieckiego, jestem uderzony przez zagranicznych szkół językowych opublikowanych ogłoszeń. Ponieważ oferuje kursy w pełni zgodne z moją wizją, chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat. Byłbym skłonny do uczestnictwa w okresie letnim na polu golfowym. O której godzinie odbywa się impreza powinna, I don't care. W tym względzie jestem elastycznych. Ponieważ nadal uważam, moje umiejętności językowe są niewystarczające, chciałbym aby dostosować je do najwyższego poziomu. Na koniec chciałbym zapytać, co na sumę pieniędzy, koszt kursu. Najlepiej, Byłbym szczęśliwy, nieopisane, gdybyś mógł przesłać mi ofertę. I oczekujemy na początku odpowiedzi Z wyrazami zakresie,