Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najsmutniejsza panna mloda

nie zaproszę ojca ani na ślub ani na wesele

Polecane posty

Gość deecyzja
nierozumiem o co ta cala szopka jak nie chcesz zaprosic ojca to nie zapraszaj a nie smecisz nam tutaj jakimis wariackimi argumentami a jak jest cos nie po twojej mysli to dostajesz szalu po co prosisz o rady skoro i tak wiesz lepiej wiekszosc osob pisze bardzo madrze a ze maja inne zdanie niz twoje no coz uszanuj to

Gość najmsutniejsza panna młoda
decyzja, ale skoro nie podoba ci si etopik to po co sie wypowiadasz? Prosił cie ktoś?

Gość No i po co ta
k.... w przedostatnim poście znowu? Wściekasz się, klniesz okropnie, obrażasz, ciekawe, gdzie się tego nauczyłaś, bo nie od taty (bo go nie było w Twoim życiu) ani od mamy (która jest nauczycielką). Mieli rację Ci, którzy pisali o psychologu. Pedagog też by się przydał. Do decyzji: zgadzam się z Tobą w stu procentach!

Gość uwazam ze źle robisz
i co wyzywasz znowu ludzi??? mam nadzieję, że wszystkie złe życzenia jakie wypowiedziałaś wróca do ciebie.

Gość deecyzja
tak sie sklada a czytac umiem ze ,zalozylas ten topik by uzyskac jakies rady a wiec sama prosilas o nie na drugi raz napisz ,nie prosze o rady bo wiem lepiej i mnie nikt nie przekona a ty obrazasz ludzi tylko za to ze maja odmienne zdanie niz twoje malo tego piszasz bzdury o jakis ksiegach ginesach ,hitlerze itp,

Gość JAKI DEKIEL Z NIEJ
najsmutniejsza panno młoda----> cytuje twoje slowa: "nie chciał z nami spędzać nie tylko sylwestra ale też Bożego Narodzenia, Wigilii, Mikołaja, urodzin, imienic, wakacji, weekendów, ani nawet 3ciego maja zal.pl" wiesz co, pierdolnij sie w leb ty klamco!!! co pisalas wczesniej?? no co?? ze twoj ojciec co prawda nie spedzal z wami Wigilii ale drugi dzien Swiat! a potem piszesz ze wogole! pisalas ze pamietal zawsze o twoich urodzinach, imieninach a potem napisalas kurwa ze nie! najpierw biedulko sie zalilas a potem jak zobaczylas ze na ciebie najechali to: moj ojciec mnie olewal cale zycie! to sie zastanow idiotko, ksiezniczko zapatrzona w swoja doope! czy pamietal o urodzinach czy nie!! inne dzieci marza o tym by ich ojciec dawal im na urodziny prezenty a tobie malo.. AHA I JESZCZE POWIEM CI TYLE ZE JESTES ROZPIESZCZONA I NIEWYCHOWANA I NIE MASZ MANIER BO WSZYSTKICH TU WYZYWASZ I ZYCZYSZ IM NAJGORSZEGO.. BRAK SLOW DO CIEBIE DEBILKO!!!

Gość JAKI DEKIEL Z NIEJ
szkoda ze kafe sie popsulo i ze nie ma autorki pierwszej wypowiedzi bo tam pisala ze ojciec sie nia interesowal, ze dzwonil do nich, ze nigdy nie zapomnial o urodzinach, ze zawsze placil, a teraz wypisuje glupoty ze nie!! no kretynka jakoch malo, po co tak klamiesz?? :O zeby inni ci wspolczuli ze masz zlego ojca>> a wlasnie kurwa nie masz zlego ojca bo sama pisalas na poczatku ze sie interesuje! klamco klamco klamco!!! wezcie juz do niej nie piszcie bo szkoda klawiatury na nia.... niech robi jak chce, przeciez i tak was nie poslucha... :O

Gość aaaajjj
autorko chcialabum miec takiego ojca a propo-szkoda bylo tego poswieconego czasu przez ojca na ciebie bo z takim zachowaniem jak na kafie to nie jestes warta niczego

Gość DEKIEL TO JEST Z CIEBIE
UŁOMIE. aUTORKA NAPISAŁA ŻE "NIBY SIĘ NIĄ INTERESOWAŁ" CZYTAĆ NIE UMIESZ UŁOMIE??

aaajjjj - TY ZA TO JESTEŚ WIELE WARTA KROWO GŁUPIA. DOBRZE ZE CIE STARY MIAŁ W DOOPIE.

Gość deecyzja
zaloze sie ze 2 ostatnie wpisy czyli -dekiel to jest z ciebie - pisala sama autorka pod innym nickiem

Gość JAKI DEKIEL Z NIEJ
haha proooosze cieee:O czytac ty nie umiesz... co to kurwa znaczy niby sie interesowal?? :O to interesowal sie czy nie?? zreszta mam to gdzies, tylko ty chyba nie widzisz jak ona to ujela!! dzwonil, pamietal o urodzinach, itp a potem napisala ze nie, zmienila zdanie o 180 stopni! haha:D nie no autorko masz zwolennikow normalnie szkoda cie dziołcha:O

Gość JAKI DEKIEL Z NIEJ
deecyzja-----> tez mi sie tak wydaje:) :D

Gość JAKI DEKIEL Z NIEJ
autorke zabolala prawda haha:D bo sklamala! i pod innym nickiem zaczela sie tlumaczyc!!!

Gość do zdecydowanej
autorko nie mozna sie niby kims interesowac tak naprawde to on sie toba interesowal tylko ty wmawiasz sobie ze niby moze tez na mnie najedziesz ale to moje zdanie a ty nie musisz sie z nim zgadzac sama prosilas sie o wypowiedzi innych i nierozumiem dlaczego gdy ktos ma inne zdanie niz ty to bluzgasz na niego tym sobie nie przysporzysz sympati niestety a czy zaprosisz ojca czy nie to juz twoja sprawa ale wytlumasz mi jeszcze dlaczego zatytuowalas topik ,najsmutniejsza panna mloda, czyzbys byla smutna ze wychodzisz za maz z tego co zrozumialam nie chcesz zaprosic ojca bo ble ble ble,,,, zrozumialam ze jak nie zaprosisz ojca to bedziesz hepi a ty wyskakujesz z takim nikiem

HAHAHAAA ZAL MI CIE. NIBY SIE INTERESOWAL CZYLI UDAWAŁ ŻE SIE INTERESOWAC NAWET TEGO NIE UMIESZ POJAC POLGLOWKU???? TAAAA, AUTORKA CALY TOPIK SAMA NAPISAŁA I PODSZYLA SIE ZA WSZYSTKI HUAHUAHUA ALE JESTESCIE ZALOSNI :D:D

CZYLI UDAWAL ZE SIE INTERESOWAL BARANIE UPOSLEDZONY DO do zdecydowanej A SKĄD TY TAKIE RZECZY MOŻESZ WIEDZIEĆ TĘPAKU?? CO, MOŻE WIESZ LEPIEJ OD AUTORKI?? NIE PASI CI TO WYPIERDALAJ SUCZO A NIE SWOJE NOWE HISTORYJKI WYMYSLASZ TERAZ :D:D

A MOZE I RACJA ZE JESTEM DEKLEM MAM TEZ USZKODZENIA GORNICZE

Gość JAKI DEKIEL Z NIEJ
jaki dekiel z autorki wogłule, ja za to daje dupy każdemu. Buziaczki dla stałych klientów ;*;*

Gość Jakby nie patrzeć
nawet pisownia słowa na D jest taka, jak autorki, przez dwa oo... co tu dużo mówić..

Ludzie drodzy, przestańcie się obrażać nawzajem, bo nie ma sensu tak sie dawać ponosić negatywnym emocjom. Ja już nic nie piszę, czytam i łapię się za głowę, szkoda czasu na stukanie w klawiaturę, jakie są fakty, każdy sam się przekonał czytając kolejne wypowiedzi i tyle.

Jakby nie patrzeć -HAHAHAHAHA!!!! tUTAJ 50% OSÓB TAK PISZE PACANKO. NIEWYMYŚLAJ NA SIŁE!!! :D:D

Gość dekielek-00000
dekielku prawda w oczy kole , musze ci powiedziec ze masz bardzo niski wskaznik inteligencji czyzbys byla niedorobiona a moze tatus mamusi za malo wstrzyknal i stad te niedociagniecia to mi ciebie zal bo jestes zwykla niedorajda zyciowa i wyzywasz sie tu na ludziach czyzbys pisala o sobie -suczko widzisz te zera to tym jestes 0

Gość Jakby nie patrzeć
inni d. nie rzucają, tylko autorka w co drugim poście.

NIE, PISZE O TOBIE SUCZO :D:D:D

przez przypadek weszlam na to forum bo prawde mowiac zainteresowal mnie tytul i chcialam napisac cos od siebie ale zmienilam zdanie bo po co skoro autorka nie szanuje innych zdan i nie tylko autorka ludzie forum jest po to by pisac i dzielic sie pogladami innych a nie naskakiwac na siebie ,wyzywac i obrazac jak to robia inni Kafeteria schodzi na psy Persphone masz racje ,szkoda odpisywac a ta nieszczesliwa panna zrobi jak zechce

Suselek: ja już kilka razy chciałam porozmawiać z autorką, ale mi odpisywała, że na nią "najeżdzam", a jak pytałam o to, gdzie konkretnie, to już mi nie odpisywała, więc przestałam się wypowiadać. Temat czytam na bieżąco i mam wrażenie, że ludzie sobie niepotrzebnie głowy pourywają, tylko dlatego, że się emocjonalnie angażują w temat, którego nie ma, bo autorka i tak zdecydowała tak, jak sama chciała.

Gość najmsutniejsza panna młoda
Dobra koniec :D Hhehehe :D Dać się nabrać na taką marną prowokacje :D Hehe Sorrry :P