Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoleiz

zielona kupka u niemowlaka

Polecane posty

Gość anoleiz

Moja 8tyg córka do tej pory robiła kupki "musztardowe" a od kilku dni sa zielone. Od czego? Dzis np cały 2 razy normalna kupka czyli w kolorze musztardy a reszta zielone. Jak jest u Was?

Gość cytrynka8809
a napisz jak karmisz mala ? naturalnie ?

Gość anoleiz
Tak, jest karmiona tylko piersią. Wcześniej było ok. Od ok 2 tyg ma na buzi wysypke, czerwone krostki na policzkach i na uchu. Lekarz stwierdził ze to uczulenie na krowie mleko, odstawilam produkty mleczne i buzia sie poprawiła. Dzis znowu Małą wysypało,a na uszku te krosty sa jakby pod skóra i suche. Do tego ma zielone kupki. 2 dzis zrobiła normalne a 4zielone.

masło roślinne czasem zawiera też mleko, czasem wędliny, bułki na bank parówki kupka zielona sugeruje raczej że jadłaś warzywa lub piłaś soki metodą prób i błędów dochodź co i jak i kiedy u mnie podejrzane były pomidory, marchew, surowizna, soki w sumie na piersi kupki nie powinny być zbyt często zielone, zapytaj lekarza

Gość anoleiz
jutro ide do lekarza po recepte na szczepionke to sie zapytam, sama nie wiem od czego, bo to juz od kilku dni tak jest, eh, dziekuje za odpowiedzi

jak bylam malutka to mojej mamie lekarz zalecil albo moze arczej mi zeby mnie karmila kiwi pry biegunce..ale to bylo stare leczenie;p i tez mialam zielona;p pamietam jak mama mi to mowila wiec mozliwe ze jadla owoce lub warzywa i kupka zrobila sie zielona:)

Gość anoleiz
Mmmm - sama nie wie, zjadłam kebab ale to było wczoraj:P a kupi sa od ok 5 dni, wiec odpada. Wczesniej banan, jabłko. Brokuły ale to tez w trakcie trwania tych kupek a nie przed, wiec to nie od tego,

mozliwe tez ze ma jakas alergie, stad ten kolor, mozliwe tez ze od zwiekszonej ilosci zelazanp te brokuly i inne warzywa...najwiecej ponoc maja lisciaste:)

Gość gość
Moja córcia robiła zielone kupki jak miała nietolerancje laktozy, tylko, że ją jeszcze męczyły strasznie kolki. Podawałam jej wtedy Kolaktaze.