Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mon123

jestem zalamana

Polecane posty

Gość mon123

jestem z moim facetem od roku, mamy po 30 lat. On nidgy mi nie powiedzial ze mnie kocha, nidgy nie przyniosl nawet jednego kwiatka. Mam zal bo nie chce sie prosic on nic. Nie wiem czy on dalej cos czuje do poprzedniej dziewdzyny z ktora myslal sie ozenic. Czasami nie moge, dzisiaj to wybuchlam bo wiem ze z nia wychodzil , wyjezdzali na wycieczki a ze mna nic. Co prawda w przeszlosci mial wiecej pieniedzy, mogl sobie na to pozwolic no ale zeby nawet nie dostac kwiatka przez rok czasu. Czuje sie taka slaba psychicznie , nie wytrzymam tego, jestem zazcrosna o poprzednia ale to tylko przez to ze nie czuje sie adorowana...

Gość Gosiulekkk
doskonale Cię rozumiem...faceci totalnie nie rozumieją tego a my tracimy energię na zamartwianie się nad tym:(mam bardzo podobną sytuację tyle,że bardziej przykrą..(inny mój wątek) nie jesteś sama!!!

Gość duzia
mój facet tez mnie nigdy nie adorował bo jak stwierdził "nie bede za Toba latał"a w czym ja niby jestem gorsza od innych??ja tez potrzebuje uwagi chyba czas skinczyc ten toksyczny zwiazek bo w jeso zmiane juz nie wierze