Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambicja

ODCHUDZAM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witam dziewczynki :) Dziękuję KAŻDY MOŻE SCHUDNĄĆ za słowa otuchy :) Zakupiłam czerwoną i zieloną herbatkę, L-karnitynę z herbatą (z Biedronki hahaha) Line'e w kapsułkach, to wszystko dodaje mi motywacji i przypomina o pilnowaniu się przed podjadaniem, nie wiem na ile wspomaga odchudzanie ale na psychikę działa pozytywnie :) Dzisiaj na śniadanko wędlina, 2 plasterki żółtego serka, 5 listków sałaty zielonej, szklanka soku pomidorowego, nie powstrzymałam się przed słodzoną kawą :( odliczę ją od 1000 kcal Pozdrawiam. Trzymajcie się dzielnie

jeśli mowa o herbatkach to są pyszne w kawiarni Cafe Club. Mają czerwone,zielone , ziołowe,owocowe.ogromny wybór ja się zaopatrzyłam w pełen asortyment :) Pije właśnie ziołową -pomarańczowa:) 100 g-12 zł :)Kupowałam kiedyś te ekspresowe ale ona nic nie dają,same smieci;/ a te co mam teraz widać rewelka:)

Gość animowanka
a ja mam 24 lata, 174 cm wzrostu i wazylamn 75,5 kg. Od 2 tygodni jestem na diecie - ok 3kg w dół. Dla mnie JEDYNY sposob jaki dziala to tabletki THERM LINE II lub THERM LINE FORTE - najsilniejsze fat burnery na rynku. Sama po sobie widze i polecam. Niestety mam ciezka dupe, lubie zjesc normalny obiad i mam ciezka przemiane materii ale te tebletki sa rewelacyjne w polaczeniu z dieta przez 8 tyg mozna zrzucic nawet 11 kg!!! Sa niedrogie (mowie o kupnie na Allegro), w aptece Olimp Therm Line II 120 kaps - 74 zł to samo na allegro ok 30 zł:) polecam gorąco!

Gość animowanka
Aha i zapomnialam dodac, ze wykluczylam absolutnie slodycze, przekaski typu paluszki, chipsy. Staram sie jesc o polowe mniej - ale jem NORMALNE rzeczy bez wymyslnych diet i dziala. Spodnie ktore ledwo dopinalam teraz zaczynaja wisiec mi na tylko. Dla wiekszego efektu pije 2 razy dziennie herbate Slim Figura "Spalanie" firmy Herbapol - srednia w smaku ale mysle ze 2 razy dziennie mozna sie poswiecic:D

Cześć dziewczynki. Mogę sie przyłączyć?Ja też się odchudzam od dzisiaj. Moją słabością prócz słodyczy jest ogromna ilośc kawy pochłanianej każdego dnia oczywiście z łyżeczką cukru i mlekiem. Kiedyś stosowałam tabletki therm line II, jak bralam 2x dziennie mialam nudności i kolatanie serca, gdyż zawieraja duzo kofeiny, ale pomogly mi zrzucic 4 kg, oczywiście wtedy stosowalam je razem z dieta i cwiczeniami. Teraz niestety znów powrócilam do poprzedniej wagi 63:(

W ubiegłym roku podczas diety wspomagałam się Clarinolem. Nie wiem czy miało to jakiś związek z moją utratą wagi, stosowałam 1000 kcal i to był prawdziwy powód schudnięcia :) Jak pisałam wcześniej teraz mam Linea- te wszystkie środki działają tylko z dietą i ćwiczeniami

czy moge sie przylaączyc? 162cm,59kg , moim pierwszym celem bylo50 kg, ale widze ze ciezko jest go osiagnac, wiec 45,5kg i KONIEC diet. juz nie mam siły.....jest taaak ciezko pozdrawiam cieplutko edi

cześć dziewczyny, razem zawsze razniej! wczoraj na kanapce, grochowej i jogurcie cały dzień, w międzyczasie dwa jabłka jdzis przed praca pobiegałam z 30 minut, zjadłam kanapkę z serkiem i herbatą ale juz mi jeżdzi po brzuchu, o 10:30 sniadanko numer 2 trzymajcie sie ciepło :)

Gość ryb-ka
do Herbaty Czerwonej-trzymam za Ciebie kciuki;)Damy rade ;)

Gość animowanka
oj muszę sie przyznać... od rana kanapka z pasztetem, potem 2 kanapki z pasztetem i jabłko a teraz.... kubek ZUPKI CHINSKIEJ!!!!!!! :(:( ale ze mnie głupek :P

Gość animowanka
w dodatku pół litrowy :| a takie pytanko... o której NAJPOZNIEJ jecie cos np jogurt, czy cokolwiek?? Ja od 3 tyg o 15-17 jem obiad i potem NIC i sie zastanawiam czy to dobrze ?? :|

Animowanka nie przejmuj się !!! Obiecaj sobie tylko, że jutro wytrwasz :) Co do ostatniego posiłku - to wszystko zalezy o której chodzisz spać i o której wstajesz, niby 3 godziny przed snem jest dozwolony ostatni posiłek ale ja tego nigdy nie przestrzegałam, jedynie zamykałam się w 1000 kcal dziennie i jadłam o różnych porach, nawet przed snem i schudłam (w ubiegłym roku ) 13 kg :) Szkoda, że teraz nie ma we mnie tyle determinacji... Ja tez jakoś nie mogę się zmobilizować, cały dzień 1000 kcal, a wieczorem czekoladowe ciasteczka z orzechami pochłaniane w mgnieniu oka :( Ale muszę to zmienić! Trzymajcie kciuki za mnie. Trzymajcie się ;)

cześć dziewczynki :-) nie było mnie tu trochę, bo miałam masę ważnych spraw, a teraz mam chwilę oddechu, ale niestety dosłownie chwilę....wczoraj i przedwczoraj zajadałam stresy, przyznam.... a dziś ze stresu już nawet nei chcę jeść....oj ciężkie chwile za mną i przede mną...ale jestem z Wami :-)

hannazet : tak tak, mają naprawde sprawdzałam specjalnie. poza tym wlasnie neptun to moje ulubione, wiec z dieta idzie w parze:)

Gość każdy schudnąć może
Witam drogie Panie:) Ja też przepadłam na chwilę. Moja druga połówka miała urodziny i niestety nie miałam czasu pisać i siły brakło by diety przestrzegać...:( Niestety uległam torcikowi czekoladowemu i maaaasie winogron:) Ale już do Was wracam, do Was i do dietki:) Jutro siłownia:) Wracam...:)

Gość każdy schudnąć może
Dzień dobry!!:) Ja już wstałam i już po śniadanku jestem:) Na śniadanko dziś było: -kubeczek kefiru 0% i kawka z mlekiem:) Muszę się mocniej za siebie wziąć!! I nie tylko pod względem diety!! Dziś pod prysznicem zrobiłam sobie taki suuuper masaż taką gumową rękawiczką z "igiełkami" mega poprawia krążenie... Łapię jakiegoś doła... nic mi się w sobie nie podoba... Mam nadzieję, że to tylko kwestia pogody... bo poatrzeć na siebie nie mogę, taki ze mnie tłuścioch:/

Gość każdy schudnąć może
Jestem tu wieczorkiem, żeby wszysko spisać i tak: śniadanie: kefir 0% 100kcal kawa z mlekiem 45kcal II śniadanie: 50g otrębów granulowanych, 140kcal obiadek: barszczyk czerwony z krokietem 270kcal pstrąg pieczony z tartą marchewką 250kcal deser: dwie łyżki budyniu waniliowego z gruszką 100kcal 3krakersy 125kcal malutka kawa z mlekiem 25kcal kolacja: jabłko, 4 plasterki szynki, jeden plasterek sera żółtego 4 natki selera naciowego ok320kcal całość około: 1375 To wszystko:) ...chyba niczego nie ominęłam:) Jak na niedzielę, to nienajgorzej. Na ogół to mój najsłabszy dietowy dzień:)) ale postanowiłam dziś, że jeśli w niedzielę nie zaprzepaszczę swoich wyników, to w poniedziałek nie będę musiała się dołować:) Postanowiłam, że do świąt Bożego Narodzenia chcę ważyć okrąglutkie 50 kg! To mój cel!! Najważniejsze ponoć w diecie, to wyznaczyć sobie cel, to na początek! Mój cel 50kg na wadze na święta:) To ma być mój prezent pod choinkę!!:) a co tam u Was Dziewczyny?? Jak się trzymacie??

Gość każdy schudnąć może
Coś poznikałyście:/ Ja już w pracy siedzę przed komputerkiem, po śniadanku:) Melduję posłusznie, dziś na pierwsze śniadanie: jogutr wiśniowy jogobella 150g 90kcal:) i kawa z mlekiem 45kcal

Część dziewczyny, co tam słychac po weekendzie? u mnie żadnych rewelacji, w piatek piekłam ciasto czekoladowe i oczywiście nie oparłam sie pokusie aby nie zjeść, w niedziele mój M zaciagnął mnie na kebaba i reszte dnia miałam wyrzuty sumienia. ale obiecałam sobie pilnować sie bardziej rygorystycznie, jutro sprawdzam ile ważę :) dzis kanapka z szynką i kawa

Witam Ja przez ostatnie dni jadłam za dwóch :( Od dzisiaj trzymam mocne postanowienie diety :) śniadanko: - kawa z mlekiem - plasterek szynki - buraczki marynowane Obiad: - zupa jarzynowa zabielana jogurtem Czas nieciekawy bo czekam na @ i puchnę jak balon, dlatego nie ważę się teraz. Trzymam za Was kciuki!!

Gość każdy schudnąć może
Właśnie dokryłam portal dieta.pl Zalogowałam się jako KARUZELLA:) Jest tam coś takiego jak dziennik kalorii i dziennik spalania. I dodatkowo wykres dzięki któremu obrazujesz sobie ile zjadasz i ile z tego spalasz w ciągu dnia. Wg tego zjadłam dziś 589kcal a spaliłam 684kcal:) Fajne to... Są tam dokładne tabele kloryczne z indeksem glikemicznym, zawartością tłuszczu, białka i węglowodanów. Polecam i wam. Może z tym będzie nam łatwiej?? Pozdrawaim:)

każdy schudnąć może jeśli chodzi o jogobellę to ona ma 90 kcal ale w 100 g a kubeczek 150 g ma niecałe 150 kcal ja kurna się załamałam .... na wadze 59,1 kg!! tyle samo co dwa tygodnie temu...a to wszystko przez stressssss.... ale już się opanowałam, będzie dobrze!!!!

Gość każdy schudnąć może
Ambicjo, masz rację, może te normalne, w granatowych kubeczkach tyle mają:) Ja jadłam ten light:) On ma 60kcal w 100g Jestem po zupie porowej i paru paluszkach słonych, coś musiało mnie złamać;) ale i tak jest dobrze! Jeśli nic mnie już dziś nie dopadnie, będę mogła być z siebie dumna:D

Gość każdy schudnąć może
Witam, Dziś na start: 100g kefiru 0% 1 kiwi 2 łyżki otrębów granulowanych... A tu nikogo nie ma:((

cześć, ja zawsze tu wchodze jak sie obrobie i zrobi sie spokojnie w pracy dzis na śniadanko kanapka z serkiem i zielonaą herbata a wczoraj chyba z litr czerwonej herbaty, kanapka z szynka na sniadanie i banan, obiad ziemniaczki z kaczka, bez kolacji jutro mam cały dzień zajety i jem tylko jabuszka aby oczyscic troszke organizm

Gość każdy schudnąć może
herbata-GRATULUJE!! Bardzo ładny ten twój wczorajszy dzień!! Trzymam za ciebie kciuki i dziś:) Ja+kawa z mlekiem:)

każdy schudnąć może - co do dieta.pl to nigdy tam nawet nie zagladałam ale może i warto, zerkne tam jak będę w domku. ja po drugim śniadaniu: kanapka z serem i herbata a na obiad zupa pieczarkowa :) a na kolacje planuje jogurt light, podczas całego dnia z 2 szklanki herbaty czerwonej i 1 zielonej. ja po @ i czuje sie troszke lepiej ale waże sie dopiero jutro ambicja - głowa do góry, spokojnie bez nerwów a waga spadnie

Gość każdy schudnąć może
herbata- portal super! rewelacyjnie uświadamia ile energii przyjmujemy a ile spalamy... Zeby chudnac bilans musi byc ujemny. Czesto zdaje nam sie ze jemy niewiele i dzwiwmy sie czemu waga nie spada... odopwiedz jest przeważnie prosta...:) Słyszałam o tym grejfrucie, ponoć cuda działa. Ja właśnie jem twarożek bez tłuszczu z pomidorkiem i bazylią:) Nie zawsze odchudznie musi być straszne:D Zastanawiałyście się czasem jak dokłądnie chciałybyście wyglądać?? Jaką figurę osiągnąć?? Oglądam zdjęcia Evy Longorii... jaką ona ma śliczną figurkę...:) a ponoć jako młoda dziewczyna była pulchna... może nasz los też się tak pomyślnie odmieni..;) Pozdrówka dla Was wszystkich:)