Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambicja

ODCHUDZAM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Czerwona herbata - gratuluję!!! Więcej takich wiadomości i człowiek dostaje skrzydeł :) I niech ten batonik nie kusi! Zjedz lepiej łyżeczkę kokosu, Bounty to sam cukier. Każdy może schudnąć - nie poddawaj się, kup sobie jakiś ciuch, humor się poprawi :) Ja dzisiaj mam przymusową głodówkę bo coś mi wczoraj zaszkodziło i mam rewolucje żołądkowe, czuję się fatalnie, a jednocześnie cieszę bo może waga drgnie :) Pozdrawiam Was dziewczynki

Gość misialelaaa
no ja niestety dałąm sie skusić i jutro zaczynam od nowa. ale nie jadłam po 19 :D ehh no nic zważę sie jutro rano i będe tydzień walczyła o 2kg mniej chociaż :) piszcie dziewczyny jak tam postępy

cześć dziewuszki :-) u mnie po dwóch dniach kopenhaskiej samopoczucie na + bo czuję, że wreszcie coś robię, coś co na pewno przyniesie jakieś skutki. na wagę nie staję, bo to nie ma sensu, zważę się po tych 2 tygodniach.ale brzuszek już bardziej płaski, pusty :-) poniżej 55 kg raczej w te dwa tygodnie nie zejdę, ale im bliżej tym lepiej :-)

cześć dziewczyny!! no nie wierzę, żadna już tu nie pisze??? ja się przyznam przed Wami do wielkiej porażki - weekend obżerania!!!! nie mogłam się powstrzymać, w niedzielę myślałam, że pęknę.... i w poniedziałek na wadzie 59,9 kg!!!!!:-O:-O:-O ale dostałam okres i wzięłam sie za siebie znów i juz nie popuszczę!!! do końca listopada moja kopenhaska, a potem sie pomyśli

Gość każdy schudnąć może
Witam Cię Ambicjo, Bo chyba zostałyśmy tu już same...:) Ja też po nieudanym weekendzie:/ Też dostałam @ i też się nie poddam. Mimo, że jakaś masakryczna jesienna chandra mnie dopadła...:(

Gość każdy schudnąć może
Widzę, że już nikt tu nie zagląda... A Ja tam sobie nadal walczę. Waga wskazała 54,5-hahaha. Ale przynajmniej w dół! Trzymajcie się moje drogie. Trzymam za Was mocno kciuki:)

Witam U mnie po staremu, czyli dzień walki i 2 dni objadania. Zakupiłam sobie książkę "Psychologia odchudzania", książka ciekawa, mobilizująca do pracy nad sobą, tyle że od samego czytania się nie schudnie :( Nadal nie mam baterii w wadze i póki co boje się je kupować zeby po zważeniu się nie omdleć z przerażenia - a może waśnie to dobra terapia wstrząsowa, sama już nie wiem... Pozdrawiam Was dziewczyny

ja nadal przy swoich salatkach rybnych przystaje, w pracy jak najbardziej sie sprawdzaja. ale mam pytanie do was kochane, przy wzroscie 160-165 ( nie wiem ile dokladnie mam) jakie powinny byc wymiary w pasie i udach?

Gość każdy schudnąć może
Zdecydowanie zaczynam sie zastanawiac nad bardziej restrykcyjna dietą..:(( Albo jakimś "dopoalaczem" Uważam na to co jem, ćwiczę, a waga jak zaczarowana stoi w miejscu:((

oj nie, lepiej nie ryzykuj z takimi dopalaczami. na pewno masz dobrze zbliansowana diete? moze po prostu cos tam sie nie zgadza. w pewnym momencie waga staje, ale nie ma co sie poddawac, tylko cwiczyc dalej az ruszy. ;)

Cześć dziewczyny! Mnie dopadła jakaś depresja jesienna, nie odmawiam sobie niczego, jem słodycze, orzeszki...a co za tym idzie mam później z tego powodu jeszcze większy dołek. Też muszę pomyśleć o czymś bardziej restrykcyjnym, co radzicie? Pozdrawiam :)

Gość każdy schudnąć może
Mój wczorajszy dzień nawet się udał. Byłam na bieżni przez godzinę, później lekka siłownia. Hanka, masz rację, Ja wiem, że to nie jest dobry pomysł, ale w chwilach zwątpienia dopada mnie takie idiotyczne myślenie, próba znalezienia łatwiejszej opcji... Niestety wiem, że nie ma nic za free. A nasz cel musimy okupić litrami wylanego potu:) Jestem dobrej myśli i pozdrawiam Was wszystkie:)

moja przetykana dniami rozpusty dieta daje już pierwsze rezultaty :-) dziś 57,6 kg na wadze :-)