Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

jak dla dziwki czy damy?

Polecane posty

Gość gkgkfgjyfuyj
Ani elegancki, ani kurewski jest po prostu beznadziejny

bo jest beznadziejny.To biale futerko.Ja futerek nie lubie ale jakbym juz miala je ubierac to nie do czarnych koronkowych leginsow.I po co ta apaszka?Jak futro to futro,a nie jeszcze szaliczek czapeczka i oczywiscie wszytko z innej parafi.Tak wszystko w tym zestawie jest z innej parafi.

Nie pasują kompletnie jako jeden komplet, osobno by mogły być, ale jako jeden strój to makabrycznie i tandetnie to wygada, za dużo tego

Gość tańczący z wiedźmami
jestem facetem ale to futerko mi się nie podoba , nie wygląda jakoś zachęcająco.

Gość panienko w krawaciku
za to twoj zestaw ze zdjecia jest zajebisty-tylko juz nikt z jakimkolwiek wyczuciem smaku takiego czegos nie nosi-krawat to juz obciach a ta skorka hmmmm bez komentu.......co do zestawu autorki-rzecz gustu ale przynajmniej na czasie

Gość 212sexy
Jest za dużo dodatków i nic do siebie nie pasuje.

"za to twoj zestaw ze zdjecia jest zaj**isty-tylko juz nikt z jakimkolwiek wyczuciem smaku takiego czegos nie nosi-krawat to juz obciach a ta skorka hmmmm bez komentu.......co do zestawu autorki-rzecz gustu ale przynajmniej na czasie" hahahahah no padne zaraz.Nie liczy sie,ze na czasie.Liczy sie czy dobrze dobrane.Ten zestaw jest kiczowaty poprostu.No i czemu sie tak burzysz.Nikt normalny by tego nie wlozyl.Krawaty sa na czasie jak najbardziej i sa ELEGANCKIE.Hahah a skora....no prosze cie.Nie rob obciachu.

Gość 212sexy
Leginsy są spoko, gorzej z tym paskiem. :)

no tak typowa polska moda co 2 panienka w skorce z bazaru..... a krawat jak blyskotliwie zauwazylas jest elegancki tylko ze w kobiecym wydaniu z rok temu krolowal hahaha teraz to juz wiocha. znajac zycie pewnie jeszcze biale kozaczki do tego mega dobranego zestawu zakladasz

tak-co do zestawu autorki=pasek w odstawke,buty i torba jak najbardziej na czasie

aaaa i perly tez juz poszly w odstawke no chyba ze ubierzesz je bez rekawiczek to jeszcze przejda

Gość jak ktoś wcześniej naoisał
wszystko z innej parafii

kobieto ta skora nie jest z bazarku jakbys chciala wiedziec.To prawdziwa skora.Bialych kozaczkow nigdy nie zaloze.Nosze krawat,bo mi sie on podoba.Ta bluzka byla kupowana rok temu i to zdjecie ma tez z rok jakbys chciala wiedziec modna damo.Tylko na te skore to cie nie stac bo dalam za nia 130 funtow:) I nie mieszkam w Polsce.Bardzo mnie dobijaja za to laski z polski,ktore same za dobrze nie wygladaj,a z zawisci jada po innych ludziach:/ ja tylko napisalam autorce co myslalam,bo sama o to prosila wiec zejdz ze mnie.