Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24latekkkk

O co chodzi tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość 8mila
to moze zapytaj ja o te zdjecia

Gość 8mila
bo jak tak dalej pojdzie to niczego sie nie dowiesz ktos musi poruszyc ten temat ,bo naprawde nie wiadomo co myslec

Gość 24latekkkk
Nie no temat został poruszony. Chodziło Jej "Rzetelną ocenę Jej ciała" :|

Gość 8mila
jaja sobie robi????????? to ty masz ja oceniac??????????a co jej powiedziales? a wogole pociaga cie fizycznie?

Gość 8mila
dobra laska jest dziwna .najlepiej zakoncz ta znajomosc,bo jest bez sensu albo powiedz,zeby ci nie wysylala takich fotek, nara

Gość 24latekkkk
Nie no fizycznie ładnie wygląda ale przeraża mnie ta mentalność

Gość no to trzeba
Wykorzystać nadarzającą się okazję

Gość 24latekkkk
Ona dziś przeszła samą siebie. Przeczytajcie co zrobiła Jak zwykle w południe napisała sms-a "Co robisz?" ja Jej piszę, że się myję i takie tam. To Ona pisze "A ja myślałam, że już czekasz na mnie pod metrem" a nie umawialiśmy się w ogóle. Ale to po raz kolejny takie coś pisze. Ona sobie coś ubzdura i myśli, że tak jest Zaraz potem mówię, że możemy na kabaty pojechać. A Ona "Po co" no ja pisze, że jest spokojnie i cisza. To Ona "Kiedy mogłam nie miałeś czasu" :o dobra to piszę, że taki spacer będzie odstresowujący bo Ona jest zła. A Ona "Jak chcesz to mi kup ładowarkę do baterii" to ja skwitowałem "Fundacją charytatywną nie jestem" później mi pisała, że ma na sobie mini ja Jej pisze, że mam czas po 15 bo mam roboty trochę ( a teraz w TV jeszcze leci mecz Bytovia - Wisła) ale mi się wydaje, że ta dzwiczyna nie jest normalna. A jak Wy sądzicie?

Gość taaaaaki jeden
Wiekszosc facetow by skorzystala, tym bardziej, ze dziewczyna sama sie pcha Ci do lozka, ale to juz zalezy od Ciebie, ale ja mowie korzystaj!!!!

Gość i jak dzis bylo
przeszliscie w koncu do konkretow czy znowu byla gadka o pogodzie? Wez badz w koncu facet i wez sprawy w swoje rece(wiesz co mam na mysli) Pozdrawiam i czekamy na relacje.

Gość pewnie jest tak zeeeee
bardzo sie jej podobasz i chce z Toba robic cos wiecej niz romaowiac, tylko bezposrednio nie umi Ci o tym powiedziec, ale na okretke wychodzi gorzej. no albo jednak jest nienormalna i juz do konca zycia bedzie Cie nekac.