Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobazdepresją

siedzę drugi miesiąc w domu i mam depresję

Polecane posty

Gość osobazdepresją

bo nie umiem znaleźć pracy . Dlaczego? Bo jestem na wsi. Nienawidzę wsi. :(

Gość depresion
Tez mialam depresje lpeiej sie wybierz do psychologa na rozmowe ja siedzialm dluzej 4 lata z tego tylko pare miesiecy przepracowalam ale ja jeszcze siedzilam zagranica takze jeszcze gorzej bo nawet nie mialam do kogo sie odezwac siedzialam w domu kur bylam

Gość rozumiem cie doskonale
tez mialam depresje.. siedzialam pol roku zamknieta w domu. moim jedynym oknem na swiat byl wtedy komputer... doprowadzilam sie do takiego stanu, ze balam sie wyjsc z domu, czulam lęk, nie chcialam zeby ludzie mnie widzieli. postanowilam cos z tym zrobic, znalazlam prace, zapisalam sie do szkoly. od tamtej pory jest o wiele lepiej. malo czasu spedzam w domu, ciagle przebywam z ludzmi :) wez sie w garsc i zrob to samo. trzymam kciuki 🌻

Gość osobazdepresją
Najbardziej mam depresję bo mam długi. To po pierwsze. też 4 lata byłam maltretowana psychicznie. jestem. Panuje tu mobbing psychiczny w moim kierunku, nienawidzę ludzi, z którymi przebywam. Staram sie od nich uwolnić, po prostu ich nienawidzę całym sercem za ostatnie 4 lata i nie zmieni tego nikt i nic już. :(