Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewcona z biura korporacji

byłam dzisiaj pierwszy dzień w pracy której nie lubie

Polecane posty

męczyłam sie jak skurczysyn, patrzyłam w monitor aż białka oczu mi poczerwieniały pomieszczenia nawet ładne, wyremontowane, laptopiki, biureczka ludzie obok w pokoju jacyś których nie trawie, nawet pytali mnie o coś a ja ich olałam ,taka byłam wkurviona wkurviały mnie różne dzwonki komórek ludzi to tragedia :-O jeden ma dzwonek jakieś bulgotanie jakby błota, zupy czy mazi inna ma dzwonek -głosik córeczki --"mamusi, mamusiu, ja tu jestem" następna ma --"heloooł sexy baby" :-O ktoś miał dzwonek ryczenie krowy no ale dobra , w kibel niby dobry ale cuchnie tam jak rozkładające sie mięso padliny, podejrzewam że kible są nie myte i kosze nie opróżniane :-O pewnie sprzątaczka spielrodliła bo za mało płacili niech mi ktoś powie ..błagam jak tam wytrzymać ? :-( pliiiizzzz

" dziewcona z biura korporacji męczyłam sie jak skurczysyn, patrzyłam w monitor aż białka oczu mi poczerwieniały pomieszczenia nawet ładne, wyremontowane, laptopiki, biureczka ludzie obok w pokoju jacyś których nie trawie, nawet pytali mnie o coś a ja ich olałam ,taka byłam wkurviona wkurviały mnie różne dzwonki komórek ludzi to tragedia jeden ma dzwonek jakieś bulgotanie jakby błota, zupy czy mazi inna ma dzwonek -głosik córeczki --"mamusi, mamusiu, ja tu jestem" następna ma --"heloooł sexy baby" ktoś miał dzwonek ryczenie krowy no ale dobra , w kibel niby dobry ale cuchnie tam jak rozkładające sie mięso padliny, podejrzewam że kible są nie myte i kosze nie opróżniane pewnie sprzątaczka spielrodliła bo za mało płacili niech mi ktoś powie ..błagam jak tam wytrzymać ? pliiiizzzz " Zamontuj sobie azbestowe płuca i stalową skórę oraz og;lądaj tortury żebyś wiedziała że inni mają gorzej:classic_cool:.

a to nawet nie ważne gdzie :-( jak sobie pomyśle że jutro muszę tam pójść to mi sie w jelitach przewraca i bulgocze :-O zmuszam się i męczę , na dodatek za jakieś śmieszne pieniądze ale mam presje rodziny nad sobą ,straszną

Gość drente
Quicksand zakochalem sie w tej dziewczynie z fotki ktora masz w stopce ;-)

"dziewcona z biura korporacji a to nawet nie ważne gdzie jak sobie pomyśle że jutro muszę tam pójść to mi sie w jelitach przewraca i bulgocze zmuszam się i męczę , na dodatek za jakieś śmieszne pieniądze ale mam presje rodziny nad sobą ,straszną " A jaka to firma:classic_cool:?Możliwe jest że to jakaś przestępcza:O.Monsanto itp. to truciciele.

Gość anabolitos steridos
to po chuja tam pracujesz zwolnij sie a nie pierdol tutaj na kafe w czym my mamy ci pomóc? wkurzaja mnie takie co same nie wiedza co by chciały robic

nie moge powiedzieć i już ! :-O to bardzo znana firma w polsce, ma oddziały w różnych miastach po otworzeniu drzwi zapach tej firmy mnie mdli :-O a najbardziej mnie dołuje to że muszę tyrać za symboliczny kapelusz gruszek. za tą wypłatę kupię sobie bilety, chleb i masło przez miesiąc chooj by to....

"nie moge powiedzieć i już ! to bardzo znana firma w polsce, ma oddziały w różnych miastach po otworzeniu drzwi zapach tej firmy mnie mdli a najbardziej mnie dołuje to że muszę tyrać za symboliczny kapelusz gruszek. za tą wypłatę kupię sobie bilety, chleb i masło przez miesiąc chooj by to...." A może lepiej własna korporację założyć:classic_cool:?

a co jak już dzisiaj tam pójde mam pomysł ... strzele sobie dwa kielony :classic_cool: pomoże ?

marze by mi jakis koleś z tej kooperacji moją piękną muszelkę wylizał

niedługo znowu tam idę :( czy dobrze będzie jeśli wypije sobie dwa kieliszki wódki ? powiedzcie, taki środek znieczulający :-O

Gość Chopok
zróbcie zawody w puszczaniu bąków

Gość sweeta
ale debilny temat i debilka ehh ;/

Szef jakoś dziwnie dzisiaj na mnie patrzy i chodzi z rozpiętym rozporkiem. Rano pochylił się niedwuznacznie nad moim biurkiem i tym rozporkiem sie oparł o moja reke , co to może znaczyc ?

Gość gkgkfgjyfuyj
Temat taki raczej codzienny, pociesze cie 70% osob ma tak samo jak ty lala