Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamarabarbara

MAM już 27 lat i chcę wkońcu zostać mamą ,tylko nie mam faceta

Polecane posty

Gość tamarabarbara

Czuję ,że to mój czas by zajść w ciążę,codziennie myślę jak to by bylo mieć własne dziecko ,te myśli nie dają mi spokoju. Inne dziewczyny najpierw chcą poznać tego jedynego a ja nie mam faceta a chcę mieć dziecko ,jak najszybciej,chyba myślę,że jestem już stara.Ile będę miała lat prowadząc dziecko do pierwszej klasy,nie chcę być babcią dla własnego dziecka.Chciałabym zajść w ciążę i pewnie sama wychować to dziecko , to głupie wiem ale jak mi się do tej pory życie nie ułożyło to mam wbrew pragnieniom czekać dalej ? do kiedy ?

Pomyśl o tych kobietach co są po 30 i z powodu niepłodności nie mogą zajść w ciąże. One mają większy problem niż Ty. Oczywiście,nie chce pomniejszać Twojego problemu, tylko dać Ci do zrozumienia, że Ty i tak jesteś w dobrej sytuacji. I czas na Ciebie przyjdzie. Rada na dziś - NIC NA SIŁĘ ;)

Gość zenek3453
Dobrze prawisz. Jak ja powiedzialmem swojej ( 32 ) że to już czas to mnie z domu wyrzuciła. I tak się tułam do dziś myśląc, że zostanie starą bezdzitną babą.

Gość zenek3453
..samotną i nieszczęśliwą. Nad grobem swojego kota.

Gość zenek3453
W swoim zajebistym samochodzie. Będzie wracać wieczorami do pustego domu.

Gość zenek3453
Bardziej nieszczęśliwa niż jej matka. Bardziej nieszczęśliwa niż sama by chciała być.

zenuś może i na Ciebie przyjdzie czas ;) Albo wiem połącz się z tamarabarbarą. Przecież chcecie tego samego ;P

Gość amarabarbara
jeśli nie spotkam szybko "księcia mojego" to postaram się być samotną mamą ale tak by ten przypadkowy ojciec nie miał pojęcia,że ofiarował życie mojemu dziecku tak więc niestety zenek3453 jest spalony ponieważ poznał moje plany

Gość tamarabarbara
to powyżej pisałam ja, tylko literkę t mi wcięło :O

Gość zenek3453
Są jeszcze banki S. A tam to już można się zaopatrzyć nawet w Einsteina !

a co jesli Zenek ma uszkodzona pamiec krotkotrwala ?:D nieskreslaj go tak szybko :D

Gość zenek3453
Ja chcę, albo chciałem mieć dzieci z tamtą kobietą bo ją kochałem . Był moment szczerości... A za szczerość dostaje się baty więc dostałem w czapkę jak pies. Ogólnie okazałem się niewystarczającym kandydatem na sponsora . Okazałem się nietrafioną inwestycją. W przenośni a może nawet i bardziej dosłownie. Ja. który odkrecał jej kotu cewnik gołymi rękoma. W krwi i smrodzie. Bez żadnego sprzywienia.

Gość tamarabarbara
taki bank to może dobry jak ktoś ma kilkanaście tyś i chęć na próby zapłonie in vitro ...dla biednych pozostaje tradycyjna metoda spółkowania do skutku nie stety na to kiedy aktywuje się instynkt macieżyński nie mamy wpływu i chyba nie liczę na to,że mi przejdzie

Gość zenek3453
A ty to, a ty tamto. Żadnej reakcji. Zrobisz źle. Jest źle. Zrobisz dobrze jest źle. Kurwa ! Jaka ta miłość jest ślepa.

Gość taarabarbara
zenek za bardzo się chyba wczół :O i zmienił temat na bardzo,bardzo odległy :O

Gość George C.
Tamara daj jakis kontakt do siebie,moze bede mogl Ci pomoc? powaznie

Gość Anq25
zenas ty wez na spacer idz żebys ochłonął troszke....

Gość tamarabarbara
George C a czego oczekiwałbyś wzamian ? Nie twierdzę,że jestem zaonteresowana ale spytać mogę

Gość George C.
dziwne pytanie, co mialbym chciec w zamian? nic nie chce krazy mi po glowie pewna mysl,ale niechcialbym pisac szczegolow na tym durnym forum, dlatego prosze o mail

Gość George C.
podaj adres prosze,co Ci szkodzi?

Gość oleander28.1981
George C. ja mam dokładnie ten sam problem co Tamarabarbara.W jaki dokładnie sposób Ty chcesz pomóc bo jestem bardzo zainteresownan? Napisz do mnie na priv. oleander28.1981@o2.pl