Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boski heniek z miasta

pytanie

Polecane posty

czy ktos wrocil do swojej dziewczyny ot tak?? jestem teraz na takim etapie ze moja byla cos probuje wskorac u mnie, raz juz odeszla i pozwolilem jej po prawie pol roku!!. to byl chyba moj blad i teraz powinienem pokazac "jaja::) juz sie przyzwyczailem ze bez niej swiat istniec moze.. nie pierwsze rozstanie to bylo nasze, wiec od razu wrzucilem na luz.

Skoro tak to nie zawracaj sobie nia glowy. Znajdzie sie taka z ktoraa sie nie rozstaniesz. A co to za zwiazek z ciaglymi rozstaniami???

zwiazek do dypu.. widocznie mam za miekkie serce dla tej dziewczyny.. no ale kto ma miekkie serce ten ma twarda dupe;)

??

oj stary wiem.. wydawala sie byc przekonujaca.. ale po kilki miesiacach zaczelo sie to samo..

więc jesteś sam sobie winien :P Zastanów sie czy aby ta nowa której jeszcze nie poznałeś będzie trafniejszym rozwiązaniem niż "odgrzewany stary kotlet" ? a jak już sobie odpowiesz na powyższe pytanie wtedy działaj ... I albo bedziesz podkładał stary smalec pod starego kotleta , albo zjesz sobie nową pachnąca i świeżutką potrawę z grilla .... WYBóR NALEżY DO CIEBIE i nie to żebym coś ci sugerował ;)