yanisa88 0 Napisano Październik 27, 2009 ja je teraz bierzecie po zmianie czasu ? godzine wczesniej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Październik 27, 2009 Pewnie,że nie!Pora ma być stała a nie co do minuty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Październik 27, 2009 Madusia-bo nie robi, naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sssssssssssss Napisano Październik 27, 2009 A czy jeśli w 7-dniowej przerwie miałam normalne krwawienie to czy mimo to mogę być w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sssssssssssss Napisano Październik 27, 2009 Wiem że dla niektórych moje pytanie może się wydawać głupie... ale ja naprawdę się martwię... Nikt mi nie pomoże? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sssssssssssss Napisano Październik 27, 2009 Help!! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka3693 0 Napisano Październik 27, 2009 nie nie możesz być ... chyba po to są te tabletki żeby nie być ... podczas brania tabletek zatrzynuje jejeczkowanie więc nie można zajść w ciąze ( no chyba ze sie nie ma dobrze dobranych hormonów) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sssssssssssss Napisano Październik 27, 2009 W takim razie chyba już zaczynam popadać w jakąś paranoję... Też mi się to wydaje mało prawdopodobne no bo te tabletki są przecież po to żeby nie być w ciąży... Ale jakoś tak mi ciągle nie dobrze (ale może to ma związek z tym, ze 3 dni temu miałam wirusa żołądkowego... sama nie wiem) i mam nabrzmiałe piersi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka3693 0 Napisano Październik 27, 2009 to moze byc wynik brania hormonów i wrecz napewno jest to tego wynik ... ja tez tak miałam ale jeśli będą Cię boleć piersi lub dłużej bedzie Ci niedobrze to idż do gina i poproś o zmiane tabletek ... pozdrawiam :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sssssssssssss Napisano Październik 27, 2009 Szczerze mówiąc już wolę nabrzmiałe piersi (przynajmniej się troszkę powiększyły:) ) A te mdłości to może jeszcze po tym wirusie żołądkowym, bo mam je właśnie dopiero od soboty. Teraz biorę Novynette, a jak kiedyś brałam Microgynon to miałam zerową ochotę na seks i w ogóle jakiegoś takiego doła (jakaś depresja...??) Więc teraz i tak się lepiej czuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach