Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu załamka255

co ROBIĆ???

Polecane posty

Gość poprostu załamka255

hejka poradzcie mi coś bo ja sama juz probowałam wszytskiego. jestem z moim ukochanym od 8 lat , 6 lat temu po kilku głębszych ( bardzo głębszych) pocałaowałam kolegę i tylko tyle ( no wiem może aż....) od tamtej pory nigdy nie napiłam się do tego stopnia aby nie panować nad swoim zachowaniem hmmm.. co więcej nie wypijam nawet 1 piwa. pomijając ten pocałunek zawsze byłam wierna , nie kręc mnie inni faceci TYLKO MÓJ. i tu zaczyn sie problem choc On mi wybaczył, i praktycznie zapomniał i mówi ze nie czuje z tego powodu jakiegos bólu toooo nigdzie mnie samej nie puszcza. nawet ze znajmoymi z uczelni nie moge sie wybrac na pizze bo On uważa ze wypije i znów zrobie głupotę. tłumacze mu że tamta sytuacaj to była moja nauczka na całe życie i przez kolejne 6 lat dawałam mu wyrazy swojej wiernosci i miłosci pobieramy sie , ale ja nie moge tak zyć ... z myslą , że On mi nadal nie ufa! czy to co cos z nim jest nie tak ??? czy ja zbyt wiele oczekuje???

Gość może w Polsce
to nie jest popularne, ale przydałaby się wam terapia :) pomyśl nad tym - takie spotkania nie gryzą, a wasze stosunki będą normalne