Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARIA-ANNA

Miał być slub a po nim... ?

Polecane posty

Gość MARIA-ANNA

Napiszę w skrócie jak jest :D -za pół roku ślub -kwestia mieszkania (dwoje jedynaków, ja i on) -oboje mamy duże domy jednorodzinne -on ma rodziców -ja już tylko matkę -on ma odremontowany dom , ja nie -on marzy o tym bym zamieszkała z nim (jedno piętro dla nas) -ja nie chcę zostawić matki samej na pastwę losu Nie chcę by się to rozpadło. CO z tym dalej zrobić? Nie jest za późno na zastanawianie się? Już wódka kupiona, zadatki powpłacane, sala i orkiestra zarezerwowane. Jak to zjeść? :D dzięki za pomoc :)

Gość Majkel Dżekson
Nigdy na nic nie jest za późno. lepiej wyjaśnić to teraz niż męczyć się przez 20 lat

Gość MARIA-ANNA
słuszna uwaga. on mi poprostu nie dogadza. prędzej czy póżniej go będe zdradzać z facetem , który mnie zadowoli. to czy warto się pobierać? doradżcie. błagam

kupić swoje a mamunie ożenić, bo bez chłopa zbzikuje i przepisze chałupę na Radio Maryja i będzie mieli gówno.......

Gość MARIA-ANNA
Jakiś idiota sie podszywa pode mnie i wypisuje bzdury dwa posty wyżej

nie mieskzajcie z rodzicami - predzej czy pozniej wyniknal jakies nieporozumienia i zawsze ktos bedzie sie czul obco w domu drugiego - lepiej isc od razu na swoje ps. za pol roku slub, a Wy jeszcze nei uzgodniliscie tak waznej kwestii - gdzie bedziecie mieszkac??

Gość MARIA-ANNA
Ja od początku mówiłam mu, ż4e nie odejdę z mojego rodzinnego domu. On teraz u mnie pomieszkuję ale widzę w jego oczach że to dla niego cierpienie, nie w sensie, że mu źle tylko, że chciałby na swoim (w jego rodzinnym domu) a ja z nim takie nasze wspólne gniazdko ale ja sobie przyrzekłam, że nie odejdę Nie chcę go ranić. Widzę, że mnie kocha

Gość MARIA-ANNA
Poradźcie proszę

Gość Bragg81
Sprzedać dom twojej mamy i kupic jej mieszkanie blisko domu chłopaka - jezeli jest sama i jest starszą osoba to bedziecie blisko siebie i zawsze bedziesz mogła jej pomóc , dodatkowo mniejsze mieszkanie jest łatwiejsze do utrzymania dla jednej osoby niż dom. docelowo uzgodnić z chłopakiem/mężem że tylko przez pewien czas bedziecie mieszkać u jego rodziców i że macie szukac mieszkania dla siebie - pieniadze jakie zostaną ze sprzedaży domu moga stanowić twój wkład na własne mieszkanie w przyszłości.

przede wszystkim uzmysłowić sobie, tak Ty , jak i on, że już czas najwyższy odciąć pępowinę , od mamusi i zacząć żyć własnym życiem........

Gość MARIA-ANNA
jak się wysram mam ochotę na zarąbisty anal

Gość Anula.
A ja cię autorko rozumiem mam tak samo. Tyle że dzieliła nas do tego odległość około 100 km. Na początku mieszkaliśmy na swoim. Wynajęlismy mieszkanie i było super. Urodziło nam się dziecko i z dnia na dzień dowiedzieliśmy się że musimy szukać czegoś innego. Niestety niczego w rozsądnej cenie w tak krótkim czasie nie dało się znaleść więc zamieszkalismy z moja mama. I tak jest do dziś. A jego mamę często odwiedzamy.

Gość MARIA-ANNA
Ale sęk w tym, że ja nie chcę opuszczać mojej matki. Powiedziała kiedyś do mojego narzeczonego, ze starych drzew się nie przesadza, kiedy zaproponował jej zamieszkani w w jego rodzinnym domu razem ze mną i z teściami przyszłymi moimi.

Gość CZHYBA Z NIEJ JEST MATKICORKA
skoro się kurczowo trzyma matki jak kleszcz dupy :D

Gość I co Ci tu dziołcho poradzić

Gość straszna z ciebie jest
dupa wołowa. Matka sama nie zginie a dziwisz się, że chłopak chce mieszkać w swoim domu>? tam już jest odremontowane więc ne start nie bedziecie musieli kasy na remonty wykładać

dupa wołowa. Nie widzisz, że chłopak myśli przyszłościowo i chce cię wytargać z Twojego domu, który z tego co mówisz nie jest w najlepszej kondycji. I zamieszkać z tobą w odremontowanym domu u niego żebyscie jua po weselu nie tracili kasy na reminty tylko na pieluchy odkładali :D

dupa wołowa. Nie widzisz, że chłopak myśli przyszłościowo i chce cię wytargać z Twojego domu, który z tego co mówisz nie jest w najlepszej kondycji. I zamieszkać z tobą w odremontowanym domu u niego żebyscie jua po weselu nie tracili kasy na reminty tylko na pieluchy odkładali :D

Gość należałoby zrobić tylko jedno
rozstać się

Gość a moze by Twoja mama
zamieszkala na tym pietrze u rodzicow Twojego facete. A Wy sami w domu Twojej mamy? :D

Gość tak to leciałoo
"Powiedziała kiedyś do mojego narzeczonego, ze starych drzew się nie przesadza, kiedy zaproponował jej zamieszkani w w jego rodzinnym domu razem ze mną i z teściami przyszłymi moimi. "

Gość Waszkaa
Co wy mówicie?? Ja mieszkałam na "swoim" na piętrze u teściów - koszmar, teściowa zagladająca w gary... szukać innego, całkiem swojego miejsca na ziemi

Gość dajcie sobie dupie siana
gościu ma dom odremontowany a Ty nie chcesz tam iśc mieszkać bo boisz się o mamusię? Będziecie zaraz po slubie kasę dokładać do remontu zamiast żyć? dobrze ktoś to napisał. A ciekawe co na to Twoja matka bo mam takie wrażenie, że ona by sie nie sprzeciwiała temu żebyś szła tam gdzie ci lepiej tylko to ty tak nakręcasz wszystkich