Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juistin233

Pokażcie swoje buty ślubne

Polecane posty

Gość juistin233

tak sie zastanawiam nad sandałkami lub takimi pełnymi bez palca.mial ktos takie

Gość juistin233
ooo takie wlasnie mam na mysli. Wygodnie w nich było imili? calą noc w nich wytanczyłas? jak wysoki był obcas

Gość juistin233
IMili widze ze mialas cliczną sukienke. mozesz mi wyslac wiecej zdjec na maila? oleko2@o2.pl

ja miałam te http://allegro.pl/item725379211_725379211.html wszystko było dobrze kupiłam sobie wkładki i zapiętki, ale kiedy w dniu slubu założyłam buty na pończochę okazało się że są za szerokie i trochę chlapią :P na szczęście już wcześniej miałam zaplanowane by wziąśc na zmiane swoje złote butki podobny fasonik ale w tamtych jak w kapciach się czuje :P no i juz pod stołem przed pierwszym tancem zalozylam te zlote i do konca w nich tancowałam, jedynie na zdjecia biale zalozylam :P no i po 3 w nocy już zupelnie buty zdjęłam:P

Gość felunia
Ja szukam pełne czółenka ecru na grudniowy ślub i wierzcie mi, że bida oj bida, ale jakbyście gdzieś zauważyły jakieś to będę bardzo wdzięczna o link lub namiary :)

"felunia Ja szukam pełne czółenka ecru na grudniowy ślub i wierzcie mi, że bida oj bida, ale jakbyście gdzieś zauważyły jakieś to będę bardzo wdzięczna o link lub namiary " mimo, że ślub mam za rok (we wrześniu) to czasem rozglądam się za butami i powiem szczerze, ze białe buty w korzystnej cenie można tylko kupić w sezonie letnim. Natomiast teraz w jesienno-zimowym ciężko jest coś kupić za przystępna cenę. Ostatnio widziałam białe ślubne buty w Ryłko, ale ceny oscylują wokół 200zł i więcej..

Gość viviennee
Boże jak widze Panią młodą z odkrytymi paluchami to rzygać się chce!!! Wygląda jak wieśniara, to jest wasz ślub a nie urodziny

Gość juistin233
ale bede miec taką suknie ze byty bez palców bedą pasowac., zresztą Kto widzi buty pod szeroką suknią

Gość juistin233
ale bede miec taką suknie ze byty bez palców bedą pasowac., zresztą Kto widzi buty pod szeroką suknią