Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostawiłam

singielka

Polecane posty

Gość zostawiłam

Zostawiłam właśnie faceta. Najprzystojniejszego jakiego znałam, ambitnego, bogatego z dobrej rodziny z przyszłością, takiego, którego zazdrosciły inne dziewczyn, bo chociaż miał to nie miał jednego ZASAD. Żegnaj oszuście.

heh nie dam foty nie chcę mieć już faceta dobrze mi samej jestem atrakcyjna wykształcona - ale nikt mnie nie będzie już mógł mieć i to jest najfajniejsze - pomyłki nie tylko bolą ale okradł mnie z dotyku nie powinien mie był mieć. oszukał mnie z 5 raz raz - nawet goniła za mną laską, którą wyrwał gdzieś w klubie i pisał z nią - a ona dopiero po kilku miesiąach dowiedziała się że on ze mną jest, a później grał w pokera, gdzie laska się rozbierała, a gdy nie miałam kasy i płakałam zmartwiona powiedział że mogę zostać jego dziwką i zarobię później mówiąc, że to był żart. On uważa że kłamstwo czasami jest potrzebne po co kogoś martwić, bo gdy facet prześpi sie z inną to w ogóle nie oznacza, że jej nie kocha. hehe kto by wytrzymał? przy tym obsesja, ze ja go muszę na pewno oszukiwac, kontrola wszystkiego, przeszukiwanie telefonu, poczty, gg, kompa...

Gość ro_kokko
heh to podobnie jak kobieta mojego kumpla. rozwiodla sie z kolesiem z nadmiarem kasy, za ktorym lataly stada lasek. ona woli mniej kasy, ale prawdziwe zycie, nie zas dom wypchany sama salata...

Gość dowicek
Bo trzeba oddzielic seks od uczuc.