Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

result

studniowka

Polecane posty

lepiej isc na studniowke do chlopaka czy lepiej isc osobno. bo mam w tym samym dniu

Gość kaczka.podcieraczka
Ja bym poszła na swoją, on niech idzie gdzie chce. Moim zdaniem studniówka to zabawa licealisty przed jego własną maturą, ze swoimi kolegami z klasy i ze szkoły. Nie wiem, jak wy tam macie, czy masz fajną klasę, czy kazdy zabiera osobę tow. - my się przed studniówką umówiliśmy, ze jak ktos nie ma chłopaka czy dziewczyny, o sie nie wygłupia i nie ciagnie sąsiada czy kuzyna, tylko sam niech przyjdzie i bedziemy sie razem bawić. I wyszło super.

Gość 8979234yr827r2r
osobno! na studniowke idziesz zeby pobawic sie z ludzmi z klasy a z chlopakiem to sie wybawisz na weselu itp. ja bylam sama i bawilam sie super ale fakt ze polowa mojej klasy byla sama:)

tzn jezeli bysmy szli osobno to ja z kims innym i on A, to juz inna sytuacja. Tobie pewnie zalezy, zeby byc z Twoja klase, jemu,zeby z kumplami pobawic sie, wiec mozecie isc osobn-o- sama musisz podjac decyzje. Jezeli tak chcesz to tak zrob. Ta opcja w tym przypadku jest tez ok:)

ja malo?? bo nie wiem co mam robic. mialam juz dac odp a caly czas z tym zwlekam, z jednej strony chcialabym isc z nim, ale z drugiej strony chcialabym byc z klasa. z jednej strony one bedzie mial pamietke po liceum a ja nie;((((((((aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa