Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hasiulkaaaass

co sadzicie o dziewczynach ktore

Polecane posty

Gość Hasiulkaaaass

ktore nosza w kozakach wsuniete jeansy??

Gość Hasiulkaaaass
ja wkładam spodnie w skarpetki i dopiero na to buty, wtedy mi jest cieplej w stopy:)

dla mnie żenada. nie dość , że to brzydko wygląda, to jeszcze każda , dosłownie każda tak nosi:O

Gość Dany Decoy
a fee się klonów porobiło, boshe noo, co druga dosłownie teraz tak, jessuu

Gość raddonkaa
Wsunięte w kozaki to chyba ok, a jak by to wyglądało jakby były na zewnątrz? :O Albo nie daj Boże podwinięte, bleh....

ja nosze czasem podwinięte spodnie do kozaków. akurat mam takie buty i takie spodnie, że sto razy lepiej to wygląda niż qrva wsunieta w cholewki:O

Gość że gdy mnie taka odwiedzi
to nie zabrudzi mi dywanu mokrymi od błota spodniami. lepiej wsunięte w kozaki, niż ciągnące nogawki po błocie.

Gość raddonkaa
Dodam, ze ja nie noszę jakichś dzwonów, tylko głównie proste albo rurki obcisłe, więc chyba oczywiste, że muszą być w kozakach... Idiotycznie wyglądałyby szersze spodnie wciśnięte na siłe w nogawki, ale takie to rzadko dziewczyny teraz noszą. Wiem tylko, że styliści uważają podwinięte nogawki spodni do kozaków za jedną z najgorszych modowych zbrodni :D

ja tak noszę.góra moich butów jest naćwiekowana, więc chcę to eksponować, a nie chować, zresztą nie da rady, noszę zbyt wąskie spodnie.

mam kilka par obcisłych spodni, to wiadomo, ze nie bede nosic pod kozaki, podobnie jak mam spodnie szerokie, to w kozaki nie wcisnę :classic_cool: ale ja zazwyczaj noszę botki, więc nie mam tego problemu :classic_cool: (w sumie to zaden problem :O)

Gość ojej ojej tragedia noooooo
te co nosza spodnie wsuniete w kozaki to KLONY, a te co nie nosza to niby co?! wielka mozliwosc wyboru raptem dwie opcje, spodnie w kozakach lub na zewnatrz, faktycznie jest wiele mozliwosci zeby sie wyroznic z tlumu sama czesciej nosze spodnice zamiast spodni i szczerze mowiac mam w d.... jak chodza inni

też w doopie jak kto wygląda. po prostu idąc deptakiem uwielbiam liczyć wsunięte nogawki:) najważniejsze dla mnie jak ja wyglądam. a wyglądam bardzo dobrze i nie tj wszyscy

Gość Ruda zadzerwiała
Bezsensowny temat! Jeśli Ty dobrze sie czujesz zpodwiniętymi nogawkami - to tak się noś! Jeśli masz ochotę włożyć je do butów - co Cię wzbrania... Noś sie tak jak Ci dobrze! A nie kieruj się opinią publiczną.... Miej własne zdanie!

Gość do ojej ojej tragedia noooooo
wracasz mi wiarę w rozum człowieka :D Mam spodnie rurki - wkładam w kozaki (inaczsej nie da rady) Mam spodnie dzwony - na zewnątrz kozaków spodnie średniej szerokości - podwijam, albo nie zależy jak kurtka i które kozaki założę spódnica - podwijam jak mam okoliczność z mężem:D tyle ;)

Gość qazza
kciukiem -> przezywasz to jak stonka wykopki:P zallll

Gość ojej ojej tragedia nooooooooo
no tak, jest wiecej opcji, faktycznie, zapomnialam dodac o tym podwijaniu 😭