Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koślawe nogi

czy miał racje odnosnie moich nóg?

Polecane posty

Gość nosic spodnice
* mini

Gość agaagusia
nie moge ocenic tego zdiecia...mozesz dac inne...a twoj facet to totalna swinia,naprawde...to tak jak ty bys mu powiedziala ze on ma malutkiego...napewno wziolby to do siebie...takich rzeczy sie niemowi osobie z ktora sie jest

Gość wklmdlkmd
Też mam takie nogi :D tzn może trochę lepsze łydki :P

Gość szczerze nieciekawe
krótkie, masywne i brzydki kształt łydek może nie koślawe, ale jakieś tak wygięte n]brzydko po kolanami, szczególnie prawa.

Gość możesz nosić
spódnice do pół łydki

Gość ja tym bym
powiedzial ze nie sa zgrabne, jakies dziwne, ale koles poplynał hehe

Gość me123
Jestem fizjoterapeutka i uwierz mi, że NIE masz koślawych nóg! a twoj chłopak niech nie używa terminów, których nie zna!

Gość agaagusia
ja tam niewidze zeby byly specjalnie koslawe...wydaja sie byc normalne...ja np nie nosze spudniczek bo uwazam ze mam zadlugie nogi (jestem wysoka bo 180 cm)choc inni mowiz ze powinnam

Gość grrrrr
nie są złe. Może nie jest to twój super najlepszy atut ale też krzywe to one nie są. spódniczki ołókowe takie do kolanka i jest git. A kolesia na drzewo skoro w taki genialny sposób podrywa.

Gość butyyyyyy
zajebiste! ale wiesz nos je do czarnych rajstop zdecydowanie odwracaja wzrok od twoich niezgrabnych nog:)wiem bez problemu ps. gdzie ej kupilas w tesco?

Nogi na serio nie sa zle. I wcale nie uwazam , ze masz masywne uda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdybys miala troszke chudsze, zaraz by pisali za chude itp. Pelno tu takich!!!!!!!!!! Jednak nadal uwazam , ze zdjecie nie oddaje wszystkich walorow twoich nog. Smialo nos mini, midi!!!!

Gość agaagusia
dany decoy zgadzam sie z toba

Gość koślawe nogi
Widać każdemu się podoba coś innego. Kiedy mi to powiedział to pierwszy raz w ZYCIU usłyszałam, ze mam coś nie tak z nogami. Nigdy wcześniej nie usłyszałam zeby były brzydkie. Ale nie interesowało mnie zdanie innych czy uwazają, że sa ok, ale wlasnie etgo jednego, na którym mogło mi zalezeć. Teraz to chyba tylko musze się poddac obunoznej amputacji i jeździc na wózku.

Gość nie wazne czy krzywe czy nie
kulturalny facet nigdy w ten sposob by nie powiedzial. sa tacy co sa bardzo bezposredni fakt, no ale zeby tak wlasny facet powiedzial?:o masakra. moim zdaniem jesli lubisz swoje nogi a skoro je chcesz pokazywac to raczej tak jest .. to i twoj facet tez powinien ... pownien Cie kochac cala taka jaka jeste, a ten z ktorym jestes wiadac, ze jest z Toba bo jest.. a na dodatek wstydzi sie ciebie :o

Gość agaagusia
niewazne co bys powiedziala ,jakie zdiecie wstawila to tu zawsze cie skrytykuja,jedni z zazdrosci drudzy tak poprostu zeby ci sie przykro zrobilo...tu takie bydlo gimnazialne przsiaduje wiec to nic dziwnego ze tak jada...

Gość może po prostu brzydko
się ruszasz i szeroko stawiasz nogi podczas chodzenia uwierz mi, że to dużo zmienia wyżej napisałam, że masz masywne nogi niezbyt ładne, ale po obejrzeniu drugiej fotki odwołuję twoje nogi są tylko leciutko masywne, ale całkiem ładne może to wina właśnie sposobu chodzenia, stawania w nieciekawej pozie, siadania ja bym na twoim miejscu zakładala cieniutkie rajstopki i buciki pod kolor rajstopek te uty i grube rajstopy zupełnie mi się nie podobają cienkie dodadzą twoim nóżkom delikatności a buty w tym samym odcieniu sprawią, że łydka wydawać się będzie smuklejsza :)

Gość sdfagvyh
masz nogi jak christina agiulera. ona chodzi w spodnicach wiec Ty tez mzoesz..nie przjemuj sie tym.

Gość może po prostu brzydko
żadne koślawe! zerknęłam na tę fotkę (drugą) jeszcze raz kurcze, masz całkiem niezłe nogi a koleś albo się nie zna, albo zwyczajnie gustuje w innym typie urody (długie, chude itp.) I wiesz, jak ładne i zgrabne byśmy nie były, to i tak nie możemy liczyć, że będziemy podobać się wszystkim, bo gusta są różne a faceta nie żałuj, bo nie ma kompletnie klasy, skoro takie rzeczy mówui kobiecie ja bym w życiu nie chciała spotykać się z takim wałem nawet gdyby prawił mi komplementy a wiedziałabym, że jest w stanie takie rzeczy mówić kobietom to prostak i cham i pewnie nawet nie zdaje sobie z tego sprawy a ty z takimi nogami możesz rwać chłopaków ile wlezie ;)

Gość koślawe nogi
no moze macie racje, ze lepiej sie nie przejmować masywnymi udami i brzydkim ksztaltem lydek i ogolnie krzywoscia moich konczyn dolnych... moze spotkam takiego, który bedzie sie nimi zachwycał ;) A z tym panem juz się więcej nie spotkam, moze nawet lepiej, że wyszło tak na początku znajomosci a nie w dalszych etapach jakbym się zakochała :D Moze później by mi powiedzial, ze mam brzydki kolor oczu albo w ogole jakas zjebana jestem... :)

Gość koślawe nogi
może po prostu brzydko moze masz racje. Z ciekawosci zmierzyłam sobie nogi centymetrem :D WYszło mi, ze maja 86cm, więc jakeis strasznie krótkie etz nie sa. I masz racje, nie ma co żałować takiego chłopaka... Ale samoocene potrafi obnizyc... :(

Gość koślawe nogi
acha no i dzieki za jakos podbudowujace słowa :)

masz ładne nogi (chociaz w czarnych rajstopach troche ciezko to ocenić ),ale napewno nie są koślawe !!! Noś spódniczki śmiało bo jak nie teraz to kiedy ,w wieku 50 lat :)?

Gość obiektywna opinia
zgrabnych nóg to rzeczywiście nie masz,ale też żadna tragedia.Masz chama nie chłopaka,lepiej uciekaj od niego póki całkiem nie wpędzi Cię w kompleksy,no chyba ze ma do 20 lat to w tej sytuacj takie teksty są mu jeszcze niejako wybaczone, ale jeśli powyżej to ja bym powiedziała żeby sobie spierdalał.

Gość bonia78
masz PIEKNE NOGI,dziewczyno naprawdę.To ten chłopak ma koslawy mózg!!!Daj sobie z nim spokój ,jakiś nienormalny!!!!

Gość bueheheheheeee
ale beczka na klocakch z Ciebie