Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasdsfd2343546969595

Prezerwatywa jak z nia jest?

Polecane posty

Gość jasdsfd2343546969595

Jak to jest z jej skutecznością? Bo ja nie rozumiem jak to jest czy to przez to ,że pękają i sie zsuwają ? Czy jesli nic sie z nią nie stanie to nie ma co sie martwić ? jak to jest?

Gość 349594959045390400349040
to dlaczego tak wszyscy mówią ,że mało skuteczna jest? ;/ i sie dziewczyny truja hormonami

Gość agaagusia
jesli zalozysz dobrze prezerwatyw to niepowinna peknac...gdy ja zakladasz zawsze musisz trzymac dwoma palcami u gory tak by zostalo troche miejsca(tak jak masz na instrukcji)bo w innym razie nazbiera sie w niej powierze i peknie

Gość nikitanikita
a nam kilka dobrych razy pękła :) i był strach, bo to nie był jeszcze czas na dziecko :) ale mimo to w ciąże nie zaszłam, jakieś 7 lat same prezerwatywy wystarczyły :) za to wystarczyło ze 3 razy bez niej się pokochac i bum!jest dziecko :)

Gość 87457349502975092475835
czyli jezeli nie pęknie ani sie nie zsunie to nie ma sie np, co martwic ciążą ? bo przez lateks to te plemniczki nie przejdą ? :D tak ?

Gość hormony nie zawsze truja

Gość dhjfu4i85298357454
czyli jezeli nie pęknie ani sie nie zsunie to nie ma sie np, co martwic ciążą ? bo przez lateks to te plemniczki nie przejdą ? tak ?

Gość tytytytytkjsjsaaa
:D