Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka Kiszka

WIELKA WPADKA!!! PROSZĘ POMÓŻCIE SZYBKO WYBRNĄĆ!

Polecane posty

Proszę poradźcie mi coś szybko, bo zaraz sprawa się rypnie. Opiszę w skrócie co się stało. Dziś rano zadzwonił listonosz i spytał czy nie wezmę paczki dla sąsiadki, bo jej nie było. I choć nie znam tej dziewczyny (wprowadziła się jakiś miesiąc temu) to się zgodziłam, żeby nie musiała biegać na pocztę. No i położyłam tą paczkę w przedpokoju na szafce żeby o niej nie zapomnieć. Wyszłam do sklepu a w miedzyczasie mój mąż wrócił z pracy i powitał mnie w drzwiach z pytającym wzrokiem i wielkim wibratorem w ręku!!! Okazało się, że mój mąż nie patrząc na adresata rozdarł paczkę, bo myślał że to do niego - często zamawia coś z Allegro i mu tam kładę. I co teraz mam robić??? Muszę ją oddać sąsiadce! Jak mam się wytłumaczyć??? Jakby to była moja znajoma to może bym powiedziała prawdę, a to nieznana mi babka i do tego ten wibrator ;/ Mąż tak sprawnie rozerwał pudełko, że nie ma opcji żeby to złożyć do kupy! Proszę poradźcie, co ja mam robić?????

Gość gndgxmfzn
ja bym poleciala do sklepu po jakies opakowanie koperty co kolwiek na nowo zapakowala przeciez dziewczyna nie wie jak paczka byla zapakowana

Gość 5676812343
Kocham kafeterię :D:D:D

Gość kromka chleba ze smalcem
Zapakuj to jeszcze raz i wyslij do niej, zaplacisz za przesylke ale nie bedzie obciachu.

O kurcze, z tym wysłaniem to dobry pomysł! Dzięki! Co prawda to firmowe pudełko tego sklepu (?), ale jak wyśle w zwykłym to może się nie kapnie??? O rany, lecę na pocztę, mam nadzieje, że szybko dojdzie? uffff

Gość zapakuj w inne pudełko i
wydrukuj plakietke z jej danymi jak na tamtym ..nikt sie nie połapie

Gość misiomyszomucha
po prostu idz do niej wejdz tylko do srodka zeby nie bylo lipy to sprawa dyskretna, i powiedz jej wszystko. Na pewno zrozumie - przeciez oddalas zawartosc:) Napisz co wyniklo;)

Gość chyba żeś jeszcze nie
widziała jak są pakowane wibratory, a mąż, wyjątkowa ciamajda, mógł wypróbować na swojej odbytnicy.......

Gość hahhahahaha
o kurde :P

Gość
zapakuj paczke jeszcze raz ;) i podrzuc jej do skrzynki czy pod drzwi czy co albo udawaj pania listonoszke ale kurde po chuj jasny bralas cudza paczke?! ludzie tak robia i potem rzeczy gina, mi tak wsiorbalo paczke za 160 zeta :(

Słuchajcie, gorzej być nie mogło :( Poszłam za Waszą radą i wysłałam od razu wczoraj paczkę jeszcze raz. A dziś rano sąsiadka przyszła do mnie po tą paczkę! Okazało się, że długo na nią czekała i w końcu zniecierpliwiona poszła na pocztę zapytać co się z nią stalo. Na poczcie sprawdzili i było moje nazwisko w dokumentach (jak odbierałam to podpisałam). No i przyszła do mnie po tą paczkę i nie wiedziałam co robić, powiedziałam, że nie mam żadnej paczki i nie wiem o co chodzi. No i dostało mi się od złodziejek :( Zamurowało mnie totalnie! i tak by nie uwierzyła jakbym powiedziała, jak było naprawdę :( :( :(

Gość najpierw bym wypróbowała

Gość a swoją drogą
to Twój mąż jest nieźle popierdolony, że otwiera cudze paczki. co z tego, że myślał, że to niego. zawsze sprawdza się adresata przed otwarciem. choćby paczka była do ciebie, to nie powinien otwierać. powinien on iść do sąsiadki i się grubo z tego tłumaczyć.

Gość dobre...
pekne ze smiechu hehe

Gość pozostaje ci tylko sąsiadkę
zaprosić na winko i wspólną sesję z próbami wibratora, nie zapomnijcie Feminum

Gość no to kiszka myszko
:P

Gość boskie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Gość no i jakie zakończenie