Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola___4

czy płyn ejakulacyjny może zapłodnić? prosze o odpowiedz!!!

Polecane posty

Gość jola___4

wiem ze juz wiele razy bylo o to pytanie ale chcialabym wiedziec czy ten plyn wydzielany przed wytryskiem moze zaplodnic? czy jesli zostanie on przeniesiony do pochwy na palcu a dziewczyna ma wtedy dni plodne jest mozliwosc zaplodnienia? prosze o szczere odpowiedzi bo troszke sie obawiam...;/

Gość vnm
mozna sie zapłodnić...jakies ryzyko zawsze istnieje....małe ale istnieje

Gość hmm..no znajdują się tam
plemniki, ale nie w takiej ilości i z taką siłą jka w spermie. Jednak zapłodnienie jest jak najbardziej możliwe.

Gość jola___4
nio to sie wystraszylam teraz...;/ a czy ten plyn szybko wysycha?

Gość jola___4
Prosze jeszcze o odpowiedzi...

Gość jola___4
Czytalam ze jesli penis jest w pochwie i tam nastapi wyplyniecie tego plynu to jest mozliwosc zaplodnienia a przeniesiony np na palcu juz nie bo szybko wysycha bo nie ma go duzo... czy to prawdda?

Gość jola___4
on nie dotknal mnie penisem tylko wlozyl mi palec do pochwy... nie wiem czy wogole cos na nim bylo, ale slyszalam o tym plynie przed wytryskiem a on dotykal penisa... ale chyba na jednym palcu nie wiele tego mogl miec... przeciez tego jest malo. i jeszcze minelo jakies 5 minut i w tym czasie pocieral moje ubranie jeszcze...

Gość jola___4
Nio nie... i wydaje mi sie ze jesli nawet mialby ten plyn na palcach to by mu sie starl po tym czasie lub zasechl... a boje sie tylko dlatego ze milam dni plodne... mam nadzieje ze nic z tego nie bedzie;)

Gość ja ci powiem babe
nie jestes w ciazy ,to nie to samo co wytrysk gleboko w pizdzisku, spij spokojnie babe

Gość jola___4
Nio mam nadzieje;) troszke sie uspokoilam, za niecale dwa tygodnie @ ma byc... ;)