Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompocik

KOMU SIĘ UDAŁO ZAPLANOWAĆ PŁEĆ DZIECKA

Polecane posty

no to tak cykl mam 28 dniowy kochałam sie juz sama nie wiem hmmm ale to chyba był 8 dzien cyklu :) przepraszam za wprowadzenie w bład :P bo ja juz sama nie pamietam a okres miałam niecałe 4 dni i był słaby i co o tym myslisz ??

Gość nununu
znajac mojego tescia,choc leciwy staruszek z niego 65 na karku,nie sadze aby kosztowal rozkoszy cielesnych tylko przy pelni;)meski lachon z niego,moj mezus z pierwszego malzenstwa;)kolejny splodzony synus to z kochanica pykniety,po 50 tesciu stwierdzil ze czas sie ustatkowal wiec zwiazal sie z mlodka i pykna kolejnego,poszalal se ech poszalal i z ow panna Kasia i w wieku 53 latek kolejny potomek rodu sie pojawil;)ja mam tylko nadzieje ze moja polowica jego genow nie przejmie ,choc czaami zajawki pewne ma:)

Gość mama klaudii
no u nas toseksik był tak 3 -4 dni przed owulacją i jest panna , ale czy mi sie nie przesuneła to głowy nie dam :)

Gość mama klaudii
nunu niezły ten twój teść!!!!! :)

Gość nununu
ech gdybym wam zaczela streszczac jego zyciowe perypetie to byscie kobitki gatki pelne mialy;)

zalamana nie mam pojecia bo jak wiesz nawet przy plodnych dniach mozna nie zajsc od razu w ciaze.zrob test najlepiej min.2 tyg po stosunku to juz powinno wyjsc a jak nie wytrzymasz to isc na bete do lekarza mama klaudi a jak okreslilas owulacje?>? przyjelas ze to 14 dzien cyklu??czy robilas testy owulacyjne nunu no niezly ten twoj tesc:)

mysle, ze sa jakies, zaznaczam jakies szanse na zaplanowanie plci. Jednak ze swojego doswiadczenia powiem, ze trzeba znac doskonale swoje cialo, swoj organizm i pewne objawy. Ja mam dwie corki, sa juz dorosle i prawie 20 miesiecy temu urodzil mi sie synek. Calkowicie zaplanowany i ustrzelony ;) w konkretny dzien. Ja od 15 roku zycia w kalendarzyku zapisywalam kiedy dostaje okres, po paru latach zaczelam mniej wiecej zaznaczac kiedy pojawia mi sie sluz plodny, zaczelam siebie obserwowac. Kiedy z mezem zdecydowalismy sie po raz trzeci byc rodzicami, ja wykorzystalam swoja wiedze i sie udalo :) Warto obserwowac swoj organizm, ale trzeba tez wiedziec, ze kazdy stres, przeziebienie, choroba zmienia cykle, ale przy samoobserwacji jest to wszystko do zauwazenia. Powodzenia :)

podobno zalezy plec od faceta i to prawda ale slyszalam ze sa wyjatki ze np faceci moga miec tylko corki albo tylko synow moja jedna corka jest z7dnia cyklu druga jest z8dnia cyklu a syn jest z21 dnia cyklu dodam ze mam cykle nieregularne ale metoda sie sprawdzila slyszalam tez o czyms takim ze jajeczko moze sobie wybrac plemik :) ale ta metoda ze corka przed jajeczkowaniem a syn w trakcie sie spelnia podobno plemiki na corke dluzej zyja i czekaja na jajeczko a plemiki na synka sa szybsze powodzonka

Gość ciekawy temat ciekawy
:)

Gość mnie mnie sie udało
Seksiliśmy się codziennie do 22 dnia cyklu od końca miesiączki i mam 2 synków :)