Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompocik

KOMU SIĘ UDAŁO ZAPLANOWAĆ PŁEĆ DZIECKA

Polecane posty

Gość kompocik

jakie stosował metody?????

Gość sama jestem
ciekawa bo mam dwie córcie i marze o synku

Gość no niestety nie da sie
bo plec dziecka zalezy wylacznie od mezczyzny !

Gość mama klaudii
my kilka dni przed owulką chcieliśmy dziewczynkę i ją mamy :)

Gość nam sie udal
chlopak, wyliczylam sobie i jest, ale czy to przypadek czy to moje liczenei to nie wiem

nam sie w pewnym sensie udalo kochalismy sie codziennie i mamy syna corki tak szybko nie planowalismy , ale pamietam ze kochalismy sie zaraz po okresie, pozniej juz nie i mamy corke :) wg mnie dobrym rozwiazaniem jest mierzenie temperatury :) jezeli ktos sie troche zna na npr to napewno pomoze mu w planowaniu

no własnie słyszalam ze pare dni przed owulacja moze byc córa :):) a tak mniej wiecej to ile dni przed owulacja ??

Gość a ja mam corcie
mimo ze seks byl dzien po owulacji - wiec ta metoda jest nie pewna . pewne to ze za plec dziecka odpowiada facet

my zaplanowaliśmy córkę i jest. współżyliśmy przed owulacją (mierzyłam temperaturę kilka cykli)

Gość Do Deli
na ile dni przed owulacja współżyliście?

dolanczam sie do tematu jestem mama 8 miesiecznego chlopczyka planujemy dla niego siostrzyczke i tez jestem ciekawa jak to zrobic:) znalazlam w necie taki kalenarzyk co o nim myslicie??jest tak zaznaczone kiedy jest szansa na chlopczyka a kiedy na dziewczynke http://piekielko.info/kalendarzyk/ mi sie sprawdzilo co do chlopczyka . mam cykle 27 dniowe i 7 dni miesiaczke czyli na dziewczynke zaraz po okresie czyli jakos 8,9 dzien nie wiem czy tez 10 ?potem juz nie

Gość listek cytrynowca
na też się udało ustrzelić córkę (bo synka już mamy). Synek jest z "codziennego seksu" (kto to wtedy liczył :P) a córka z 9 dnia (cykle ok 28 dni,okres 5-6 dni) pozdrawiam

to gratulacje :) kobitki czy mozna zajsc w ciaze w czasie okresu tzn chodzi mi o 5- 6 dzien) przy cyklach 27 dniowych eh:(:(:( mysle ze nie ale wszystko jest mozliwe :(:(:(

Gość a moim zdaniem niczego nie
da się wyliczyć! Komputer na prawdę nie służy do wszystkiego. Ja wiem, że już tak przyzwyczailiśmy się do tego, że mamy internet, że powstają takie głupoty jak to " Chce mieć córkę więc zero problemu wpisze w Google i mi wyskoczy kiedy mam uprawiać sex i w jakiej pozycji". Ja mam córkę z 14 dnia cyklu przy cyklach 30 dniowych i syna z 27 DNIA CYKLU! przy cyklach 30 dniowych. Naprawdę w Google nie można znaleźć wszystkiego!

zapewne masz racje :) kazda kobieta jest inna :) i tak sie nie dowiemy w 100% to czego chcemy ale poradzic sie albo podzielic sie prawdziwymi doswiadczeniami to nic złego :P:P

Gość KOMPOCIK
kTO JESZCZE PODZIELI SIĘ SWOIMI DOŚWIADCZENIAMI

Gość nununu
hmmm,ja jedynie moge wam doradzic jak zrobic syna,otoz moj przeinteligetny tesc(posiadacz 4 synow) zapytany przez wlasnego syna(mojego meza

Gość nununu
hmmm,ja jedynie moge wam doradzic jak zrobic syna,otoz moj przeinteligetny tesc(posiadacz 4 synow) zapytany przez wlasnego syna(mojego meza

Gość nununu
hmmm,ja jedynie moge wam doradzic jak zrobic syna,otoz moj przeinteligetny tesc(posiadacz 4 synow) zapytany przez wlasnego syna(mojego meza,ojca dwuch corek)odpowiada mu tak:"przy pelni ksiezyca,zupelnie nagusi choc w czarnych skarpetach,gdzie przez dziure paluch sie wyrzyna,wtedy to synu mozesz splodzic syna";)

Gość ciekawa cz
to seks był przy pełni???? Czy tylko przy pełni chodził w tych dziurawych skarpetach?????????????

hehe fajny tekst hehehe ja sie tez pytałam na innych forach i mowia ze to jest małe prawdopodobienstwo a inne ze bedzie córa hehehe zwariowac mozna hehe testu jeszcze nie moge zrobic bo to za wczesnie i na gin tez ehhhh ale ten tekst o synach dobry hehe