Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma-rka

okropni współlokatorzy

Polecane posty

Gość ma-rka

jesteśmy studentami- ja i chłopak, wynajmujemy pokój, obok w pokoju mieszka też para. Non stop są spięcia, ale dziś to co się wydarzyło przeszło nasze oczekiwania. Przyszło kilku typa, wyszli po kilku godzinach, a w całym mieszkaniu ulatnia się zapach zioła. Jestem osobą raczej rozważną, nie miałam zwyczaju jarać, ani przebywać w takim towarzystwie, Jesteśmy zbulwersowani z chłopakiem. Jakie kroki możemy podjąć, żeby cos z tą sytuacją zrobić? Czy jeśli powiadomimy policję to sami nie będziemy w zaden sposób osądzeni o "współudział" w tej świetnej zabawie? Poradźcie coś, bo jestem załamana!

Gość ma-rka
szukamy jakiejś kawalerki, ale teraz już ofert jest mało i ciężko coś znaleźć :( , w tym mieszkaniu mieszkamy już 2-gi rok, oni dopiero od pażdziernika.

Gość a.dlaczego.oni
mają się wyprowadzać, jaracze niech się wynoszą jeśli wynajmujecie u kogoś to możecie na nich zakablować, na ich miejsce szybko się ktoś znajdzie, ale w sumie pewnie jakieś umowy mają podpisane więc może być ciężko

Gość dsds
przeciez mozesz sie zbakac na free wiec ocb?

Gość ma-rka
umowe podpisywal mój chłopak, tylko on.

Gość zadzwoń na pały
posiedza to sie zastanowią, zmarnujesz im zycie ale co tam

Gość to następnym razem zadzwoń
po właściciela/ właścicielke. Przedstaw problem i niech ich wyrzuci lub chociaż nastraszy

Gość ma-rka
myślimy, żeby zadzwonić na policję jeśli następnym razem to się powtórzy, ale co zrobi policja? Czy my będąc w drugim pokoju nie będziemy mieli zadnego problemu? poradźcie coś, bo zwariuje!

Gość to następnym razem zadzwoń
policja wam nic nie zrobi, ale właściciel mieszkania może się delikatnie mówiąc wkurwić:P Tym bardziej jeśli ma z wami umowę a i tak nie odprowadza podatku. Ja bym radziła najpierw skontaktować się z właścicielem

Gość ma-rka
podatek odprowadza, już kiedyś za naszej kadencji był wzywany do urzędu skarbowego, ale płaci, płaci.

Gość dzadzudzi
skoro umowa jest na twojego faceta to rozumiem, ze wy (w sumie twoj facet) wynajmujecie cale mieszkanie i odpowiadacie przed wlascicielem. w takim razie sprawa prosta - dajecie jaraczom kilka dni na wyprowadzke i bierzecie innych wspolokatorow. najlepiej z nowymi od poczatku ustalic zasady wspolnego mieszkania, zeby nie bylo takich sytuacji jak powyzsza.

Gość Amaranta Urszula
Pie... Konfidentka!! nie pomoże skrucha jeśli strzelasz z ucha!!!

Gość urszula aaa
banda lamusów!!!!

Gość a czego siespodziewalas
Ze na studiach to wszyscy ekstra klasa, garniturki, dziewice orleanskie, oh ah i w ogóle magister pierwsza klasa :D Chyba masz nasrane.

Gość trzeba bylo wynajac
Cale mieszkanie a nie pokój. Pretensje to do siebie, jak nie wiesz co sie na studiach dzieje. Znalazla sie dziewica orleanska z dobrego domu. Spierdalaj do namiotu.

Gość jestes sztywna lamerka
nienawidze takich lasek jak ty nudna suka po co ci te studia ??

Gość www.tnij.org/felga2009
Sam zapach zioła to chyba nie jest aż takie wielkie przestępstwo... gdyby coś ukradli albo próbowali was pobic to byłby problem

Gość teraz trafila na jaraczy
I jest w szoku, jak nastepnym razem trafi na suke ktora sie puszcza zeby miec na studia i jebie sie pol dnia az sie tynk sypie to dopiero bedzie w szoku.

Gość a kogo sie na stancji
Spodziewalas, chyba nie arystokracji ROTFL.