Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość los amigos

Ile wydajecie na miesiac na zycie? Ile oszczedzacie?

Polecane posty

Gość los amigos

Hej, ja jestem w Irlandii i oboje z mezem zarabiamy raczej kiepsko, bo jakies 3000 euro.... i po zaplaceniu rachunkow zostaje nam bardzo malo :( oszczedzamy jakies 1000, czasami 1500 euro... a wy ?

Gość los amigos
no ale 3000 euro na dwoje ..... czyli wychodzi jakies 1500 na glowe,,,

Gość ja mieszkam w szkocji
ja zarabiam ok 1000 funtow na reke maz jakies 1300 (placimy jeszcze oprocz tego prywatne skladki emerytalne wiec normalnie byloby wiecej). co miesiac spokojnie oszczedzam jakies 450 funtow czesem wiecej jak nie mam zadnych sporych wydatkow

Gość menzurka
hej ja tez jestem w irlandii:) ja zarabiam ok 1300 euro miesiecznie ale mowiac szcze udaje mi sie zaoszczedzic moze z 300:) ale niczego sobie nie zaluje kupuje sobie dobre ciuchy kosmetyki zwyczajnie korzystam z zycia:) ale Wy pewnie macie jakies plany i odkladacie na cos konkretnego pieniazdze ? ja zostaje tu juz raczej na stale wiec poki co moge "szalec" ;)

Gość Hmm..ciekawe
My mamy 2500 funtw na 5 osob. zawsze jeseesmy na minusie bo duzo wydajemy i Nic nie odkladamy. 3komorki internet tv paliwo jedzenie czynsz gaz prad obiady-szkola.. ledwo nam wystarcza...

Gość 2000 na miesiac 4 - osoby
2000 na miesiac ;)) 4 - osoby i zawsze mi brakuje,

Gość bhtrgjh
ja mam 2.8 tys, moj facet 2, czasem cos dorobi. razem wychodzi nam ok 5tys euro na miesiac, z czego wydajemy jakies dwa tysiace na zycie, czasem mniej. Oszczedzamy na mieszkaniu, dzielimy dom z przyjaciolmi, nie oszczedzamy za to na jedzeniu, zwykle to jakies 5-6 stow na miesiac.

Gość wertyuiop
3.200,mąż 2100 na zarcie wydajemy okolo 150 pf tygodniowo