Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gahmanda

Oczyszczacz powietrza ma ktos?

Polecane posty

Gość Gahmanda

Zamierzam kupic i zastanawiam sie, czy zniweluje jakos smrod papierosow. Ma ktos moze takie cusik? Pomaga?

Gość Gahmanda
Wiem, ze ma, juz doczytalam. :) Ale chcialabym sie dowiedziec czy faktycznie robi to, co obiecuje producent. Czyli, czy nie czuc rzeczywiscie dymu. :)

Gość Gahmanda
A jaki ma twoj brat. Bo wybor jest ogromny i nie chce wtopic kasy.

Gość Gahmanda
Super! Dziekuje ci bardzo. :)

Gość romek_omek
Wyciąga dym świetnie! Moi znajomi zainwestowali w coś takiego w knajpie, którą prowadzą (mają osobną salę dla palących, ale w tej drugiej sali i tak było czuć dym...). Teraz jest świeżo i pachnąco! Cyska: jestem pewien, że i z zapachem smażonych kotletów radzi sobie świetnie! :)

Gość kamcia86
Mamy takie urządzonko w domu, tyle że nie stoi w kuchni tylko w salonie :) Ale mogę powiedzieć że oczyszcza bardzo skutecznie i wyciąga zapachy rozmaite, na przykład dym papierosowy. Fajne jest też to że oczyszczacz sam się uaktywnia w razie potrzeby (tak ma przynajmniej nasz Daikin) :)

Gość Gahmanda
a gazy ludzkie to pochłania? Bo my z mężem jak jesteśmy sami to pierdzimy bez skrępowania, tylko ze ktoś nas kiedys spytał, czemu u was czuć gównem :(

Gość gość
Ja posiadam filtr powietrza i jak najbardziej jestem zadowolony tylko że nie działa on jak myślisz jak choinka zapachowa :) Po prostu usuwa z powietrza zarazki itd. Ja zamówiłem na stronie http://www.klimasystem.info.pl/.

Gość Hanka990
Moge podpowiedzieć oczyszczacz Victor marki Stadler, dużo właśnie ostatnio o nim słyszałam, sama przymierzam sie do tego, żeby go kupić, bo jednak chyba taka inwestycja jest bardzo opłacalna, jednak to robimy dla zdrowia.

Gość kinga kingusia
Ja używam oczyszczacza Milla Home, jest świetny. Zimą pomaga pozbyć się smogu, latem i wiosną pytków. Ja jestem alergikiem więc szczególnie te pyłki były zmorą zawsze latał w domu taki puch na wiosnę od drzew a teraz jest spokój

Gość Tomincz
Mam i jak najbardziej mogę polecić, ponieważ w dużych miastach problem ze smogiem i zanieczyszczonym powietrzem jest ogromny. A dzięki temu można przynajmniej w domu bądź mieszkaniu pooddychać świeżym powietrzem, dzięki temu też w dużo lepszym stanie są nasze płuca. Jeżeli chcesz go wybrać mądrze to zajrzyj do oferty sklepu https://www.mwp.biz.pl/ gdzie znajdziesz ich ogromny wybór w naprawdę przystępnych cenach i do tego darmową dostawą .

Gość TeresaLo

Też mam z mwp.biz.pl  oczyszczacz Sharpa, też uwazam, że warto kupić takie urządzenie. Jakość powietrza jest wazna, szczególnie gdy ma się np. alergika w domu.

Gość RenataMroz

Ja mam Airdog X5 i z tego co się orientuje to ma on zupełnie inny system filtracji od większości oczyszczaczy, przez co pochłania dużo więcej zanieczyszczeń od tych które wymieniłyście. Polecam poczytać: https://airdog.pl/dlaczego-airdog/

Ja z czystym sumieniem mogę polecić oczyszczacze powietrza ze sklepu mwp.biz.pl. Oczyszczacz powietrza szczególnie w okresie zimowym gdzie smogu jest więcej niż czystego powietrza jest bardzo potrzebny.  Rok temu zostałam mamą po raz drugi także zdrowie mojej rodziny zawsze stawiam na pierwszym miejscu. Nie naprawię środowiska, bo ludzie z dnia na dzień nie przestaną palić śmieciami, ale chociaż mogę zapobiec przedostawaniem się zanieczyszczonego powietrza do naszego domu. 

Dnia 20.12.2018 o 16:29, Gość RenataMroz napisał:

Ja mam Airdog X5 i z tego co się orientuje to ma on zupełnie inny system filtracji od większości oczyszczaczy, przez co pochłania dużo więcej zanieczyszczeń od tych które wymieniłyście. Polecam poczytać: https://airdog.pl/dlaczego-airdog/

Zastanawiam się właśnie nad zakupem Airdog X5, czytałam, że jest on bardzo skuteczny, dużo bardziej skuteczniejszy od oczyszczaczy z filtrami Hepa, które trzeba wymieniać. Wiesz może jak to jest w przypadku filtrów Airdoga X5? Bo słyszałem, że ich się nie wymienia tylko czyści.

Gość Eliza8743

Tak, w Airdog X5 nie wymienia się filtrów HEPA, wystarczy umyć. Posiadam ten oczyszczacz powietrza i powiem Ci, że jest naprawdę dobry, lepszy od nie jednego z tych dużych marek 🙂

Gość aleksandraszczepan

Przeczytałam te wasze opinie i też info na stronie https://airdog.pl/dlaczego-airdog/ i chyba się zdecyduje na ten sprzęt. Fajne jest to, ze można go sterować smartfonem 😉

Gość aleksandraszczepan

Przeczytałam te wasze opinie i też info na stronie https://airdog.pl/dlaczego-airdog/ i chyba się zdecyduje na ten sprzęt. Fajne jest to, ze można go sterować smartfonem 😉

Gość gość

ja niestety równiez palę w domu (nie moge sie odzwyczaic) i mam Sharp UA-HG50E-L, ktory chodzi u mnie w zasadzie non stop. Bardzo dobrze radzi sobie z oczyszczaniem rowniez tego wszechobecnego dymu. Jak wracam do domu po pracy a on w tym czasie jest wlaczony, to mam wrazenie jakbym caly czas miala otwarte okno 😉 bardzo przyjmene powietrzem/. Ma rowniez wiele innych funcji. Mozesz sobie poczytac na stronie media expert na przyklad. Tam jest szczegolowy opis.