Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda_

właśnie łapię doła.

Polecane posty

Gość jagoda_

j/w jest zbyt dużo powodów. mam dość;/

Gość jagoda_
pierwszy :o rozwalilam walek rozrzadu 😭

Gość jagoda_
chocby takie ze 1. walcze od dlugiego czasu z wypadajacymi wlosami i juz mam dosc, dla ,mlodej dziewczyny ladne wlosy to jakby wizytowka. wiec czuje sie fatalnie. po 2. za niedlugo mam urodziny.fakt sam w sobie jest do duszy.i po 3. chyba musze byc strasznym czlowiekiem skoro jestem sama (ow watek musial sie pojawic). jeszcze jest ich wiecej ale daje sobie spokoj z niekonczaca sie hisotria.:) moja glowaaaaaa ;/

Gość to słabo
ja mam doła od dwóch lat

Gość jagoda_
ale ja nie powiedzialam ze po raz 1 go mam ;) zaglada do mnie o wiele za czesto ;/ chetnie bym troche powyla do ksiezyca ale pada deszcz. a Ty z jakiego powodu go masz?

Gość los amigos
ja tez mam wielkiego dola, czasu by mi chyba brakloz eby to wszystko opisac,,, po prostu plakac mi sie chce !!! Czuje ze zmarnowalam swoje zycie.... mieszkam za granca, mam prace , mam meza, studiuje tutaj .... niby wszystko ok, ale .... malo zarabiamy, duzo wydajemy i nie mozemy zyc na takim standardzie jakbymsy chcili.... studia sa cholernie trudne i boje sieze nie zdam i worce do polksi z niczym ! to mnie najbardziej przeraza,,,, bylam najlepsza ucznnica a nawet studiow nie bede miala !!!!!! na sama mys mam ochote sie zabic !!!

Gość jagoda_
dzisiaj wyprowadzałąm rano psa na spacer i nie chciał się załątwić, w końcu się wkurwiłam i tak go kopnęłąm że aż mu gówno wypadło z tyłka

Gość jagoda_
tez nie skonczylam jeszcze studiow;/ ale nawet sobie nie wyobrazasz jak ciezko jest bez takiej osoby z ktora sie mozesz podzielic swoimi problemami; masz meza :) nie jestes sama:) dasz rade:)

Gość AJAJAJAJĆ
Wolisz się zamienić?ja-bezrobotna,15 tyś.długu,kocham żonatego faceta (na ktorego je wydałam),eksmisja ,pije,wszyscy uwazaja mnie za k...rwe,jestem kompletnie bez dochodow,wlosy tez nie najlepiej,wiek...23 lata

Gość jagoda_
ajajajaj nie jestes sama, tez mam dlug i to wiekszy. poza tym muza swietna.

Gość los amigos
ale ja mam 24 lata i nic ...zadnego wyksztacenia ...porazka totalna !

Gość to słabo
za dużo trzeba pisać, powiedzmy że jak człowiek nigdy nie miał celu i jest bez ambicji to zdaje sobie sprawę że nie żyje tylko wegetuje

Gość jagoda_
zmieniam temat! JAK POKONAC DOLA? to jest jak z głodem (tym malyn zoltym). jak na gloda jest sposob to na dola tez musi byc.

Gość to słabo
ja ci nie doradzę bo się już przyzwyczaiłem do tego stanu

Gość jagoda_
ja nie moge sie przywyczaic; ciagle wierze ze wszytsko jest w zasiegu czlowieka, trzeba tylko chciec. no moze oprocz milosci. tego nie jestesmy w stanie zalatwic.

Gość to słabo
jeżeli masz o co i wierzysz że się uda, to walcz mogę tylko życzyć powodzenia

Gość ja dola nie mam ale
wyobrazcie sobie co zrobil dziisaj moj facet :O nie widzielismy sie ponad miesiac czasu i dzisiaj mial do mnie przyleciec, ale tak sie sklada ze sie pomylil i zabukowal sobie autobus na lotnisko za pozno przez co nie zdazyl na check-ina i zorientowal sie o pomylce dopiero w autobusie :O nie zastanawial sie np. o 3 po poludniu ze cos jest nie tak ze powinien byc juz w drodze.. pojechal autobusem z krk do katowic o 4 a samolot mial o 5.45 i myslal ze zdazy.. co za idiota...

Gość jagoda_
wiem ze jest. ale w tym momnecie dla mnie nie;

Gość ja tez....
łapie doła:(2 główne powody: 1.mó facet mnie kocha 2.mój były facet mnie kocha;(

Gość jagoda_
przynajmniej Cie ktos chce.

Gość to słabo
dwóch Cię chce a ty masz doła kobiety ciężko zrozumieć

Gość ja też...
tylko ze tak naprawde 1 nie ma tego co 2 a 2 tego co 1:(Chce ich magicznie w jedna połaczyc facet idealny:(