Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wladimir roslotoviec

Kochane, czemu się nie myjecie?

Polecane posty

Kiedy przyjechałem do Warszawy na studia zamieszkałem w pokoju w domu wolnostojącym, starszej kobiety, znajomej swej ciotki. Na górze były 3 pokoje, w jednym mieszkałem ja, w drugim (3. był prawie przez cały czas wolny) różni ludzi łącznie z jej dwiema wnuczkami (wtedy ten 3. był tez wykorzystany). Przez ten cały swój pobyt tam, poczyniłem interesujace obserwacje co do szeroko rozumianej higieny osobistej. Osoby tam mieszkajace obojga płci nie potrafiły po sobie wymyć wanny, często "zapominały" spuścić wodę w sedesie oraz część z nich najzwyczajniej w świecie się nie myła. U części tych osób nie istniała często poranna toaleta. Wstawała sobie taka dziewczyna rano i w zasadzie ubierała się i szła sobie do pracy czy do szkoły. Dla mnie to wtedy było szokujące. Doszedłem do wniosku, że kiedy np. spotykam jakąś osobę na ulicy i z nią rozmawiam, to jest całkiem spore prawdopodobieństwo że ona się nie myła dzisiaj rano. Moje kontakty z tamtymi ludźmi sprowadzały się jedynie do słowa cześć. Nie miałem po co i o czym rozmawiać z osobą która chodzi niedomyta. Stamtąd się wyprowadziłęm półtora roku temu i teraz mieszkam sam w przyziemiu domu jednorodzinnego. Tu mam święty spokój.

Gość jbdkn k
woda za droga jest :(

Gość nananananananananaaa
no kurrwa cała akcja miała miejsce 1,5 roku temu a tobie teraz na wspominki zebrało się :D

Gość powiem tylko jedno.
kiedy muszę iść do damskiej toalety na uniwersytecie to mnie na obrzydzenie zbiera. jak się taka zesra to nie widzi już, że za sedesem szczotka stoi i można po sobie posprzątać nie...lepiej zostawić nartę i smród

Gość Jagna z bagna
No dobra. Wieczorem biorę prysznic, rano wstaję, tj po jakichś 9 godzinach snu powinnam znowu iść po prysznic? Wg mnie nie. A ty jak myślisz?

Gość no kurcze przeciez
człowiek poci się w nocy przecież nie musisz myć drugi raz głowy np. a szybki prysznic rano to sama przyjemność

Gość Joela
jagna-to był żart ,prawda?

Gość jestem facetemm
Oczywiscie, ze tak. Ja nie moge funkcjonowac bez porannej kapieli. Przeciez to sie smierdzi i jest sie brudnym. A jezeli mam jakies powazniejsze zobowiazania towarzyskie, to myje sie dodatkowo przed wyjsciem. Ja nie wiem jak mozna byc niedomytym.

Gość nananananananananaaa
No dobra. Wieczorem biorę prysznic, rano wstaję, tj po jakichś 9 godzinach snu powinnam znowu iść po prysznic? Wg mnie nie. A ty jak myślisz? " ty tak na poważnie pytasz ? :o

kiedyś z koleżanką weszłyśmy na mieście przez przypadek do męskiej, ale jebało! potem do damskiej, prawidłowo, myślę uff...chociaż kobity są porządne, a jak zajrzałam do klozetu to pływał w nim...zaokresiony papier! każdy ma swoje grzeszki :D

Gość a mieszkaj sobie w tym
przyziemiu, razem ze szczurami i innymi podobnymi

aha zapomniałem dodać że jem qpę :> ale to chyba nie ma nic wspulnego z chigienom

No tak, jestem ciekaw jak często myje się przeciętna kafeterianka.

Gość w pewnien
sposób popieram "jagna z bagna". ja sie rano też nie myje. tylko podmywam tyłek i intymne miejsca.

Gość o fuuuuuuuuuuuuuuuj
Ja się rano kąpię, nie wyobrażam sobie siedzieć w robocie i śmierdzieć nocnym potem :O Może nikt by nie czył, ale JA CZUJĘ.

Gość huhuhuhu
ee co jak co ale ja sie w nocy nie pocę, dlatego myje sie przed snem zeby rano nie musiec wstawac wczesniej zeby wziac prysznic. a jesli sie zdarzy ze sie spocę to oczywscie nie ma szans zebym sie nie wykąpala. ale ogolnie to rano tylko głowę myję

Gość hjkdryehbd
Ludzie chyba troszkę przesadzacie... Jeżeli ktoś kąpie się wieczorem to do rana na pewno sie tak nie spoci i nie ubrudzi, żeby koniecznie musieć jeszcze rano brać prysznic :/ No Chyba, że miesiącami nie zmienia pościeli :/ Aczkolwiek nie powiem - poranny prysznic wspaniale stawia na nogi!

Gość tylko swinie sie rano nie myja

Gość www.tnij.org/felga2009
Może ta co szła do pracy rano używała dobrego antyperspirantu jeszcze wieczorem dnia poprzedniego?

Gość panie facet
a co to są "powazniejsze zobowiazania towarzyskie," ?

Gość chocby spotkanie z dziewczyna