Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony...

Czy warto ciagnac to dalej?

Polecane posty

Gość zagubiony...

Witam. Mam problem z dziewczyna. Jestesmy razem 4 miesiae, kocham ja, ona to wie. Po ostatniej naszej rozmowie, powiedziala mi, ze zastanawiala sie ad swoim zyciem ostatnio, i powiedziala mi, ze sama nie wie, czego chce. Widzi ze sie zaangazowalem, i boi sie, ze mnie zrani i skrzywdzi, a tego robic nie chce. Ze nie jestem niczemu winny, ze z mojej strony jest wszystko ok. I ze chyba zycie ja nauczylo tego, by we wszystkim doszukiwac sie jakiejs "dziury". I dlatego pytam, co zrobic, by jej nie stracic, zalezy mi na niej, i kocham ja, ale nie wiem co robic...

Gość pogubiony
ja mam podobnie ale jeszcze nie jestem w zwiazku ale mi tez mówila ze ma problemy ze nie ufa ludziom itp daj jej chbya troche czasu i sie wyjasni

Gość czesc slodki kochany ladaco
❤️

Gość ja87
chciałabym zeby moj facet po 2 latach zwiazku myslał tak jak Ty po 4 miesiacach... :(

Gość pogubiony
po czasie wyjdzie i sama sie okresli ja jak niewyjdzie to znaczy ze niema sensu to ciągnać

Gość gkrwgjb
Zawsze mnie dziwi jak mozna w tak krotkim czasie kogos pokochac :-) 4 m-ce i ja kocha :-) To zauroczenie,a nie zakochanie.

Gość pogubiony
okaz jej te uczucia kwiatki napewno pomoga jak i powazna rozmowa

Gość pogubiony
jest jeszcze milosc od pierwszego wejrzenia jak ktoś nieodczuł tego to jego problem i nie wierzy

Gość zagubiony...
Kwiatki i inne takie w ten desen sa bardzo czesto, jak najbardziej. A uczucie okazuje na kazdym kroku, jak tylko potrafie...

Gość pogubiony
to są uczucia i tego się niezmienii !!!!!!!!

Gość gkrwgjb
pogubiony miłoosc od pierwszego wejrzenia to zandna miłosc,tylko oczarowanie,zauroczenie.Jak mozna kogos pokochac nie znajac go w ogole :-)

Gość pogubiony
to facet tylko powazna rozmowa jak Twoja połówka to dalej widzi bo jak dalej bedziesz to ciągnol to pózniej jeszcze gorzej bedzie boleć

gkrwgjb, przecież na pewno znają się od dłuższego czasu niż 4 miesiące, a zakochiwanie się chyba nie trwa od momentu, w którym ludzie stają się parą, kochać można dużo wcześniej...

Gość pogubiony
najpierw jest zauroczenie a milosc z czasem przychodzi ale to sie wie i czuje od razu

Gość gvnegvn
Oj dzieci,dzieci :-)

Gość pogubiony
to jak tak twierdzisz ze to nie milosc to co facet mówi do kobiety lubie Cie czy kocham Cie i nawet po tygodniu bycia ze soba?????????????????????????????????????????????????????????

Gość zagubiony...
Rozwieje wasze watpliwosci. Znamy sie pol roku, od Wielkanocy. Od razu wpadla mi w oko, po dluzszym poznaniu, pomyslalem, ze wart bylo by byc razem. Od pierwszego naszego spotkania coraz to bardziej mnie soba interesowala.

Gość ebfwhgvbf
Ci co mówia szybko kocham to nie wiedza czym miłosc jest i trzeba sie wystrzegac takich osob.

Gość fsdw
No widzisz zagubiony,jak ty mozesz kogos pokochac po poł roku znajomosci :-)

Gość pogubiony
o tóż to juz ja znasz i im bardziej Ją pozanjesz to bardziej sie w Niej zakochujesz ale widocznie bez wzajemnosci

Gość efwjfb
Bo dziewczyna autora madrzejsza niz autor i niedługo od niego ucieknie,bo autor ma niezbyt poukładen w głowie,ze po 4 -chach wyznac miłosc :-)

Gość pogubiony
efwji to jezali tak twierdzisz to kiedy ma jej powiedziec ze ja kocha na ołtazu przy ksiedzu???????????? cwaniaku

Gość to jest proste jak drut
taka dziewczyna nie kocha. To tak samo jak ktorys z Was tlumaczylby dziewczynie, ktora go nie podnieca, ze jest dobrym czlowiekiem ale on na nia nie zasluguje i nie chce jej robic krzywdy.

Gość pogubiony
z dziewczyna rozumiem ale znowu dziwie sie czemu ona weszła w zwiazek inaczej zgodziła sie na zwiazek jak juz wiedziała ze nic nie czuje dla zabawy chyba

Gość pomarańczko28
a moze za duzo jej tych kwiatów kupujesz? moze za duzo tej milosci okazujesz? moze swoim zachowaniem pokazałes jej ze moze sobie krecic nosem a Ty i tak bedziesz na kazde zawołanie... jak znam kobiety to olej ja troche, odpusc... czesto mowi sie "jak sie cos traci to wtedy zaczyna sie doceniac.."

Gość gr35tgy3w5r
zagubiony i pogubiony to jedna i ta sama osoba :-)

Gość pogubiony
dokladnie moze jak odpuscisz troche to doceni Cie i okresli sie wrescie wsumie jaa tak mam ale nie jestem w zwiazku ale flirtuje ostro i im bardziej pokazywałem ze mi zalezy tym bardziej ona odpuszczała a jak ja teraz nic nie robie to ona pokazuje uczucia to moze i u Ciebie zagubiony pomoze

Gość pogubiony
widze ktos bawi sie w lustracje ale niemasz juz zylki ubeka i sie mylisz to dwie osoby jak chcesz to znajdz moj inny temat od pogubiony