Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obsesssssssssja

givenchy - perfumy prosze o pomoc!!!!!givenchy ange ou demon

Polecane posty

Gość obsesssssssssja

Co myslicie o tych perfumach, o tym zapachu?givenchy ange ou demon - pytam tylko tych ktorzy znaja ten zapach.

smierdza:P serio jak dla mnie to nie za bardzo taki dziwny zapach maja , nie warto ja mam DIESEL fuel fife - UNLIMITED z tej serii i sa naj jak dotychczas

Gość obsesssssssssja
Moja kolezanka z pracy uzywa tych perfum i musze przyznac ze robia na mnie takie wrazenie ze patrze na nia jak w obrazek a jak poczuje ten zapach to normalnie czuje sie w jak w jakims tajemniczym siwiecie, nieodgadnionym , pelnym magii i ogolnie dzieje sie ze mna cos nienormalnego!!Czy to jest aby normalne aby reagowac tak na zapach?

Gość obsesssssssssja
Quicksand - a czule ste perfumy na kims czy wachales/ as tylko w sklepie?

mieszkam za granica i takie perfumy sa tutaj tanie ANGEL &DEMON moge sobie kupic juz za 2 godziny mojej pracy! tak, wachalam w sklepie:P

Gość obsesssssssssja
W Polsce te perfumy tez nie sa drogie normlana cena ok 380 zl / 100ml...ale nie w tym rzecz:)Moim zdaniem ten zapach jest jakis taki wlasnie ZŁY wyzwalajacy dziwne uczucia i mysli...moze mam za duza wyobraznie ale ta moja kolezanka ubiera sie non stop na czarno lub kolory pochodne i moze to tez tak na mnie dziala.,..psycholka ze mnie:)

Gość obsesssssssssja
Tak mysle ze to dobrze okreslilas...bo np mielismy zebranie i po pewnym czasie ludzie zaczeli sie jakby obwachiwac heh...jakolwiek to sie czyta;) i szef wkoncu zapytal co tak pachnie bo sie skupic nie moze i stwierdzil ze ten zapach jest tak dziwny ze az ladny i chyba podrzuci zonie...z kolei moja kolezanka psiknela sie w sephorze i w pierwszej minucie stwierdzila ze to badziew i ze czym ja sie tak podniecam i mam tego nie uzywac;) a za jakies 2 h zadzwonila do mnie i stwierdzila ze ten zapach jest tak uzalezniajacy i teraz po uplywie czasu pachnie cudownie i jutro idzie sobie kupic i to nawet setke...

Gość mhfdnd
nie bede bajerowac prosze tylko o jeden klik w linka, pozniej mozecie zamknac strone chyba ze was zainteresuje to mozecie zalozyc konto :D:D:D:D:D [URL=http://chomikuj.pl/?page=125446] pozdrawiam i dziekuje pomocnym ludziom :)

Gość gość
czy mozna jeszcze gdzies kupic givenchy very irresistible men? zapach w takiej zielonym trojkatnym flakoniku

Gość gość
Już prawie je kupowałam, ale w końcu wybrałam Issey Miake Florale. Mogłam mieć oryginał za 200 z ogonkiem (sprawdzone na wizażu). Ale najpierw przetestuj te najnowsze AoD EDT żółte - są po prostu obłędne.