Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótkie pytanie o CV

Krótkie pytanie o CV

Polecane posty

Gość krótkie pytanie o CV

Pytam was, bo może macie doświadczenie w tej kwestii, a ja spotkałam się z dwiema różnymi wersjami... 1. Jesli chodzi o wykształcenie pisze się tylko o studiach 2. Pisze się o studiach i wymienia też wcześniej ukończoną szkołę średnią Jak myślicie? Która wersja jest bardziej poprawna? Z góry dziękuję ;)

Gość nika nika 333
druga wersja:)

Gość zdecydowanie dwójeczka

Gość krótkie pytanie o cv
Aha, dzięki :) Bo gdzieś wyczytałam że ja się ma wyższe to szkołę średnią pisze się tylko wtedy gdy wyróżniała się czymś szczególnym Ale zastosuję wersję 2 :)

A stan cywilny też ciągle się podaje? ;)

Gość no wiec takk
stanu cywilnego nie musisz podawac, jesli uwazasz to za atut czy tam chcesz podac to mozesz. jesli chodzi o szkole srednia to tez nie jest to koniecznosc, ale to juz skomplikowana sprawa, jesli np. ukonczylas liceum z rozszerzonym ang. i chcesz o tym napisac, to na pewno warto... jesli skonczylas liceum zawodowe , posiadasz konkretny zawod to rowneiz warto, jesli byla rozszerzona chemia.. a skadasz na stanowisko handlowe, mozesz sobie ten fakt pominac. Tak wiec to juz do ciebie nalezy wybor.

Już ostatnie pytanie, obiecuję :D Jak się "stopniuje" znajomość języków? biegle, komunikatywnie, słabo, dobrze, bardzo dobrze, podstawowo - które z tych?

Eeeej, to już naprawdę ostatnie pytanie ;)