Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdfgdfhd

dom dziecka opiekun nocny

Polecane posty

Gość fgdfgdfhd

jakie sa obowiazki opiekuna nocnego??? ciezka praca???? bardzo ciezka??? czy mozna aj pogodzic z studiami dziennymi na am????

Gość fgdfgdfhd
orientujecie sie moze co nalezy do obowizakow opiekuna nocnego???

Gość .....ot ..co.....
a kiedy zamierzasz spac?

Gość mądre pytanie - ostatnie

Gość fgdfgdfhd
kupie tira rebuli a tak powaznie czy ktos sie orientuje na czym ta praca dokladnie polega co nalezy do obowiazkow opiekuna nocnego

Gość kozetka
a to nie potrzebujesz do tego jakichs kwalifikacji opiekunczych/pedagogicznych?

Gość fgdfgdfhd
mam lic z resocjalizacji teraz studiuje 2gi kierunek pielegniarstwo, ale musze z czaegos zyc i miec an studia,

Gość sdasda
tyle osob a nikt nie zna tej pracy

Gość ewel27777
w nocy pilnujesz zeby byl spokoj: czyli zeby dziecka nie pouciekaly, zeby chlopcy nie wchodzili do pokoju dziewczyn i odwrotnie, zeby bylo cicho, no i ewentualnie jak ktores dziecko wroci do domu pijane, nacpane to ewent. wezwac policje. jako wychowawca moge wymieniac inne atrakcje ale nie chce mi sie:) jednym slowem potrzeba do tego sily fizycznej i psychicznej.

Gość fgdfgdfhd
ewel blagam napisz wszystko otworz mi oczy prosdze opiekun jest codziennie czy co 2ga noc??? od ktorej do ktorej godz??? czy tez tonie w papierach jak wychowawca???

Gość ewel277779
jak nie jestes wychowawca to raczej nic nie wypelniasz (wychowawcy rowniez nie maja tego duzo). wszystko zelezy od domu dziecka, co ile dni bedziesz mial nocke.swoja droga to fajnie sie wpakowales praca w nocy, studia w dzien. tylko kiedy bedziesz spal?? u nas na noc jest 2 wychowawcow (nie ma czegos takiego jak opiekun nocny), wiec ze spaniem sie wymieniaja:)

Gość fgdfgdfhd
no tak ale ten sam wychowawca jest w kazda noc czy sie zmieniaja np co 2ga noc???? praca u was jest an nocki jest od 22 do 8 rana czy jak???

Gość fgdfgdfhd
przeprasam jezyk mi sie placze! myslisz ze to jest niemozliwe do wykonania???? jak bede co 2ga nocke pracowac to co 2ga sie wyspie

Gość ewel277779
u nas wychowawcy maja 2-3 razy nocke w tygodniu. wychowawcow jest duzo wiec nie ma problemu. a pracuja od 22 do 6 lub 8.

Gość gdfgdfhd
dzieki kochana za info

moj kolega pracowal jako nocny wychowawca w szkole z internatem i rownoczesnie byl na studiach doktoranckich i wiem, ze troche to trwalo. Jakos pogodzil jedno z drugim

Gość grgery
jutro mam podpisac umowe nie chce sie wpakowac zalezy mi an studiach blagam o porady