Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca23333

Jak mu to powiedziec

Polecane posty

Gość pytająca23333

Mam problem. Otóż mam chłopaka z którym spotykam się od 3 miesięcy. Rozmawialiśmy na temat sexu i on stwierdził ze nie mógł by byc z nie dziewicą-że kobieta powinna miec swoją wartosc i wytrzymac do ślubu. A problem jest w tym, że ja ją nie jestem:( Miałam chłopaka z którym byłam 3 lata, planowaliśmy wspólną przyszłosc i to jemu się oddałam. Z tym chłopakiem z którym jestem świetnie się dogadujemy, bardzo mi na nim zależy. Nie wiem co teraz zrobic:( Czy mu nie mówic? MOże się nie zorientuje, trudne to kurcze, poradzcie proszę. Z góry dziękuję

Gość loooooooooooooooooool
Rozumiem, że sam jest prawiczkiem? :P A na serio, takich z dupościskiem spławia się w kiblu, bo tylko problemy z nimi.

a ja mam pomysl. Domyslam sie ze jeszcze mu o swojej przeszłosci nie opowiedziałaś. Wiec przy najblizszej rozmowie wspomnij mu coś o zasadach ze ze ty chcesz dopiero po ślubie. Zobaczysz jaka bedzie jego reakcja.Jak sie zmartwi i powie ze nie moze czekać to mozesz go zbesztać od hipokrytów, a jak sie ucieszy i powie ze zaczeka? hmmmm to co dalej z nim zrobić to pomyslu nie mam ;-)

Gość pytająca2333333
Zależy mi na nim to fajny facet. Życie czasami jest do dupy. Straciłam dziewictwo z facetem z którym byłam długoo, planowaliśmy ślub-jednak w życiu bywa tak, że układa się ono nie zawsze tak jak tego chcemy. Chciałabym miec przy sobie wartosciowego faceta ale chyba na to nie zasługuję:( Wcześniej tez chłopak z którym się spotykałam szukał dziewicy..DLa facetów nie liczy się chyba to jakie dziewczyna ma poglądy, jaka jest w związku tylko ten kawałek błony który o tym jak dziewczyna w przyszłosci będzie się prowadziła niewiele mówi ehh

Gość spław dupka i już
Dzisiaj chce dziewicy, a za kilka lat dostaniesz w mordę jak tylko spojrzysz na jakiegoś meżczyznę, a o wyjściu do koleżani bez nadzoru swego "pana i władcy", będziesz mogła tylko pomarzyć. Rzuć go poki czas!!! Naprawdę dobrze Ci życząca (i doświadczona) koleżanka 30-latka

Chciałabym miec przy sobie wartosciowego faceta ale chyba na to nie zasługuję nie gadaj takich głupot!!!!! to on ma jakis problem ze soba skoro nawet najwspanialsza kobieta bedzie dla niego "be" bo juz z kims spała. Skad mogłaś wiedziec ze na niego trafisz? nie okłamuj go, powiedz mu prawde, bo predzej czy pozniej i tak sie dowie. Jesli nie bedzie potrafil tego zaakceptowac tzn ze wcale nie jest taki wspaniały. Znajdziesz innego a on niech sobie poszuka dziewicy.

Gość pytająca23333
Dziękuję za opinię, muszę to wszystko przemyslec.

Gość pytająca23333
On ma 27 lat. Miał dwie dziewczyny ale to były krótkie znajomosci, nie wiem czy z nimi sypiał..

Gość tym bardziej wygląda na
dupka i zazdrosnika!!! Rozumiałabym jakby jakiś szczeniak 15-16 lat powiedział, że nie może być z dziewczyną, która nie jest dziewicą... Ale 27 letni facet, który był już w związkach??????? Szkoda czasu, na takiego, nic dobrego nie bedzie - to przecież prawie o chorobe psychiczną się ociera (chorobliwa zazdrośc - jest jednostką chorobową) Spław go szybko, dla swojego dobra!!!

Gość pytająca2333
Jest kulturalny, szanuję kobiety, jest dobrym facetem nie odmawia pomocy. Dla mnie ważne jest wnetrze a wydaje mi się, że on jest wartościowym mężczyzną, a co do dziewictwa to jego zasdy, chyba:/

Gość bvgnhj
Wcześniej tez chłopak z którym się spotykałam szukał dziewicy..DLa facetów nie liczy się chyba to jakie dziewczyna ma poglądy, jaka jest w związku tylko ten kawałek błony który o tym jak dziewczyna w przyszłosci będzie się prowadziła niewiele mówi ehh no coz, trafilas na dwoch zakomplsksionych facecikow to nie znaczy ze wszyscy tacy sa,

Gość jest niedojrzaly_
trzymaj sie od niego z daleka:o!!!!!!!! bylas w stalym zwiazku gdzie planowalas slub, On ma chore myslenie, co w zwiazku z Toba tez nie chce byc:O???

Gość uwierz mi jak tak stawia
sprawe 27 letni facet - to bardzo szybko przekształci się w zazdrosnika i tyrana. A zresztą, widze, że chcesz go tłumaczyc - Twoja sprawa, tylko nie płacz za 3 lata na tym forum, że: "3 lata temu poznałam facet, był taki fajny, potem nagle się zmienił - jest strasznie zazdrosny i samolubny...itp".

Gość pytająca23333
Byc może macie rację, poprawił mi się humor dziękuję:)

Gość ostatnio slyszalam
ze w chinach sa dostepne takie zestawy do odbudowania blony i ponboc efekt ejst rewelacyjny nawet krew podazas stosunku sie pojawia to moze przez interent sobie taki zestwawik zakup ? :D